„Вкъщи постоянно позволявам да ми се сготви. Моята любима ми готви постоянно”, каза в „Интервюто в Новините на NOVA” шеф-готвачът и ресторантьор Иван Манчев.
Той не скри, че не е претенциозен и не прави забележки за гозбите на половинката си.
Храната трябва да подсказва какъв е сезонът, допълни Манчев. Той препоръча в новогодишната нощ да сготвим телешко, риба или свинско, поднесени с хубава гарнитура.
А според него след традиционното преяждане по празниците е добре да приемаме по-леки храни като пилешко месо, риба, зеленчуци и плодове, както и да избягваме храненията в късните часове на денонощието.
По естествен път този, който предлага висока цена, след това ще отпадне, защото той не дава качество. Спекулата винаги си личи отдалече, коментира той високите новогодишни куверти по родните курорти.