Едно от най атрактивните предложения за партита тази зима е да разпрострем празничното настроение в цялата къща.
Парти, което да започнем с аперитив и тихи разговори в дневната, на дивана, пред камината. Основните ястия поднесете в трапезарията около тържествено подредената маса.
Десертите трябва да са сервирани отделно върху специално определена маса, красиво и примамливо аранжирана със сладки изкушения.
Внимателно подберете сервизите и аксесоарите, защото тържественият цвят в навечерието на 2025 година е белият. Експертите съветват да съобразите дори менюто в светли сметанови нюанси. Кнедлите, рибата и млякото с ориз са нестандартни и интересни предложения, които можете да включите в менюто за любимите си хора.
Концепция и стайлинг на Beatrice Rossetti studio
Снимка и видео Nicolò Brunelli
Хранителен стайлинг Сабрина Лазерески и Стела Гори