Лице в лице с избирателите

08.07.2019 19:26
Приоритет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов винаги са младите хора. Затова листите на ГЕРБ за изборите на 11 юли са доминирани от младежи на 20-30 г. Снимката е от 20 юни 2021 г., когато заедно с Борисов младежи и кандидат -депутати от София-област посетиха Вазовата пътека, Своге.

Важна при срещите е обратната връзка с хората, за да бъдеш ефективен в изпълнението на поетите ангажименти, казва Николина Ангелкова, кандидат на ГЕРБ-СДС от София-област

Лице в лице с избирателите, за да те припознаят като техния кандидат за народен представител.
Това няма как да се случи, ако не чуеш техните приоритети и дневен ред.

“Приоритетите на хората са нашата програма. Познаваме населените места в София-област толкова добре, че всеки проблем на избирателите е взет под внимание. Защото ние не обикаляме общините в София-област само по избори. Ако присъствате на една наша среща, ще се убедите, че хората знаят и отчитат това. Важна след разговорите е и обратната връзка с хората, за да бъдеш ефективен в изпълнението на поетите ангажименти”, казва Николина Ангелкова, общински ръководител на ГЕРБ в София-област и кандидат за депутат от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 26-и МИР.

София-област няма град за областен център. Затова кампанията протича във всяка община. Това дава възможност на кандидатите на ГЕРБ-СДС да посещават повече населени места във всички 22 общини от областта и да организират срещи с хората.

На 13 юни 2021 г. бе представена листата на ГЕРБ-СДС за София-област в Ботевград. Николина Ангелкова се срещна и с жители в селата Трудовец, Скравена, Новачене, Врачеш.

Приоритет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов винаги са младите хора. Затова листите на ГЕРБ за изборите на 11 юли са доминирани от младежи на 20-30 г. Снимката е от 20 юни 2021 г., когато заедно с Борисов младежи и кандидат -депутати от София-област посетиха Вазовата пътека, Своге.

На 16 юни 2021 г. коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите за депутати в Средногорието. Там се събират възрожденският образ и европейският дух на Копривщица, големите резултати, постигнати в иначе малката по население община Антон, както и Пирдоп, Златица и Челопеч, които до днес носят духа на българщината. Община Чавдар, която впечатлява с интерактивния фолклорен център и малката пекарна “Прованс”, която всяка седмица посреща училищни екскурзии от София.

След дългите месеци на пандемия хората бавно започнаха да се завръщат към традициите си и празникът на село Алдомировци, община Сливница, продължава дълги часове и с много участници на хорото.

На 6 юли 2021 г. в Костенец кметът Йордан Ангелов заедно с Младен Маринов, водач на листата, Николина Ангелкова и останалите кандидати за депутати посрещнаха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сред стотици симпатизанти. Разликата в облика на община Костенец, където кметът на ГЕРБ е едва от година и половина, вече е осезаема. Остава да се реализират перспективите на Момин проход и Костенец в балнеотуризма. Общината, част от София-област, може да е конкурентна на Чехия в този сегмент благодарение на природните дадености и подобрената инфраструктура.

На закриването на кампанията в Своге на 7 юли 2021 г., където се спазват добрите спортни традиции. Организацията на общинския ръководител Христо Йовов и “МГЕРБ Своге" събра приятели и почитатели, които гледаха на площада полуфинала на европейското по футбол между Дания и Англия.

Гледаме учителите в София-област в очите и с високо вдигнати глави след изпълненото обещание отпреди 4 г. за увеличение на заплатите в образованието благодарение на кабинета “Борисов 3”. Николина Ангелкова с директора и учители в иновативния STEM център в СУ “Д-р Петър Берон” в Костинброд.

С. Голяновци, община Костинброд, 28 юни 2021 г. Срещата е в беседката в центъра на селото, но до 10 дни ще бъде готов нов пенсионерски клуб. Кметовете на Костинброд и на Голяновци Трайко Младенов и Симеон Спасов работят като добър екип и отговарят на очакванията на хората.

Младен Маринов, водач, и Николина Ангелкова, 2-а в листата на ГЕРБ- СДС в София-област, на площада в Годеч на 27 юни 2021 г. за отбелязването на 65-ата годишнина на града.

Николина Ангелкова, прекрасните хора от село Гара Елин Пелин, община Елин Пелин, и кметът Вяра Вучкова посетиха Кремиковския манастир на 1 юли 2021 г.

26 юни 2021 г. Село Бели Искър, което се намира в община Самоков, в подножието на връх Мусала, отбеляза празника на рилския зелник с конкурс за най-вкусен зелник. Баба Радка Машова разкрива тайните в приготвянето му. “Селският туризъм привлича все повече чужденци и българи с гостоприемство. Те идват в Бели Искър заради традициите, добрите хора, печивата на Мира Радева и лимонадата от бъз, която сервира на гостите”, казва ексминистърът и кандидат-депутат Николина Ангелкова, за която туризмът е кауза и приоритет.

Други от От страната и света

50 лева глоба за хвърлен фас ще плащат в Русе

Солени глоби за всички, които замърсяват градската среда предлага община Русе. Санкциите за хвърлен фас или опаковка ще бъдат 10 пъти по-високи. Те не са променяни от десетилетие

Силен вятър спря ферибота при Оряхово

Заради силен порив на вятъра фериботната платформа, намираща се на българска територия при Оряхово, временно спира работа. Това съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция" (ГДГП) на сайта си

Товарна кола блъсна на заден ход пешеходка в Айтос, с опасност за живота е

Товарен автомобил блъсна 69-годишна пешеходка в Айтос. Инцидентът е станал на айтоския площад "Пазарен". При движение на заден ход 26-годишният шофьор блъснал движещата се на пътното платно възрастна

Провеждат спецакция за купуване на гласове в Бургас

Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, както и с битовата престъпност, се провежда на територията на Бургас

334 души са загинали в катастрофи от началото на годината

334 души са загинали в катастрофи от началото на годината. Това става ясно от официалните данни, публикувани на сайта на МВР. От 1 януари досега у нас са станали 5389 катастрофи

>