Инвестиция за над 9 млн. лв. и над 100 работни места от ФАНТАСТИКО в Ботевград

18.06.2019 20:56

Започна строителството на най-новия супермаркет от веригата

Търговска верига ФАНТАСТИКО започна строителството на модерен и многофункционален супермаркет в Ботевград. Проектът е на стойност около 9 млн. лева. В търговския обект ще бъдат разкрити над 100 работни места.

„Щастливи сме, че ще станем част от всекидневието на жителите на Ботевград. Ще предложим над 15 000 артикула от утвърдени производители и ще създадем чудесни възможности за професионална реализация. Супермаркетът ще отвори врати през декември, но вече сме готови

да назначим и да започнем да обучаваме екипа му

в нашите супермаркети в София“, заяви собственикът на ФАНТАСТИКО ГРУП Валери Николов.

„Радостен съм от факта, че Община Ботевград се развива и е привлекателно място за бизнес инвестиции. Смятам, че отварянето на супермаркет от веригата ФАНТАСТИКО е отлична възможност за ботевградчани да пазаруват разнообразни стоки и да намерят възможност за професионална реализация“, каза кметът Иван Гавалюгов.

Новият супермаркет ФАНТАСТИКО ще се простира върху разгъната застроена площ от близо 3500 кв. м. И тук веригата ще заложи на свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни продукти, риба.

Запазена марка

за ФАНТАСТИКО са богатият био щанд, кулинарният щанд с готови ястия и салати, фрешовете и приготвеното на място суши.

В супермаркета ще има пекарна, като замесването и изпичането на хляба ще се случва пред погледите на клиентите. Жителите на Ботевград ще могат да се насладят на вкусни сандвичи, печива и торти в уютните зони за хранене.

Търговският обект ще предложи допълнителни услуги – аптека, банкомат, каса на EasyPay, застрахователен брокер и други.

Супермаркетът ще разполага с голям паркинг и модерна детска площадка, а районът ще бъде облагороден с богато озеленяване.

Хладилните и климатичните системи, както и осветлението в бъдещия обект, ще са от висок клас, с висока енергийна ефективност. Отпадъците от хартия, полиетилен и метал ще се събират разделно и ще се рециклират.

Изпълниел на проекта е строителната фирма BS Konstructia, а интериорният дизайн ще е дело на студио Cityscape. И двете компании са дългогодишни партньори на ФАНТАСТИКО ГРУП и са участвали в изграждането на някои от новите обекти на веригата.

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания,

която притежава 43 супермаркета на територията на София, Банкя, Елин Пелин и Кюстендил. Предстои откриването на обекти в Перник и Ботевград.

За своите 30 години съществуване ФАНТАСТИКО се утвърди не само като водеща компания в ритейл сектора, но и като отговорен инвеститор и работодател. Във ФАНТАСТИКО ГРУП работят над 3400 души. В портфолиото на групата влизат търговски център SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation, фитнесът Fast&Fit.

Ако желаете да станете част от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП, можете да разгледате кариерните възможности тук: .

Други от От страната и света

Борислав Сарафов участва в международна конференция, инициирана от Украйна

И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов взе участие в международна конференция на тема „Възстановяване на справедливостта", която е част от събитията последвали инициираната от

Откриха бактерия на холера в умряла риба в язовир "Въча"

Бактерия на холерата и още два патогена откриха в умряла риба от язовир "Въча". Заключението е на експерти от БАБХ, които направиха лабораторен анализ, след като им бяха предоставени проби

Найден Тодоров: Детето е паднало в дупка в сцената на театъра в Плевен, не е предупредено, че няма репетиции

Нито един български театър не отговаря на европейските изисквания, приети преди четири години. Това каза в предаването „Тази сутрин“ по БТВ служебният министър на културата Найден Тодоров

"Възраждане" иска парламентът да приеме декларация за Николоски

Народното събрание да приеме декларация за скандала с РСМ и изказванията на македонския вицепремиер Александър Николоски. Това иска "Възраждане" и ще внесе текст за обсъждане във външната комисия

Бюджетът за общински проекти се увеличи с още над 1 млрд. лв. до края на 2026 г.

С 349 се увеличава броят на проектите в инвестиционната програма за общински проекти в приложението към държавния бюджет, с което те стават общо 2885. Това решиха депутатите с промени в държавния

>