Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работно посещение в област Пловдив и откриха офиси

01.02.2021 23:00

Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха работно посещение в област Пловдив. Те посетиха общините Калояново, Хисаря, Сопот и Карлово. По време на обиколката бяха проведени работни срещи със структурите от тези общини.

Също така осъществиха срещи с Драгомир Георгиев координатор на Републиканци за България за Асеновград и с кмета на село Стряма Васил Черпелийски, който е и координатор за община Раковски.

Републиканци за България откриха офис в Карлово. На събитието присъстваха председателят на партията Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Георги Пилев, много от членовете и симпатизантите от района. Общинският координатор на Републиканция за България – Карлово Христо Николов заяви, че основната задача пред местната организация е изграждане на структури във всички населени места за участие в предстоящите парламентарни избори.

Републиканци за България вече има структури в Карлово, Баня, Дъбене и предстои откриване на клубове в още 15 населени места в община Карлово. Той изтъкна, че залагат на нови и разпознаваеми личности, които да последват бъдещия хоризонт и политиките на Републиканци за България.

„Залагаме на нови и разпознаваеми личности, които искат да работят за по-доброто бъдеще на България", добави Николов.

От своя страна Цветан Цветанов посочи, че очаква да спечелят минимум два мандата в област Пловдив и допълни, че има сериозен фокус към община Карлово, като една от най-големите в областта.

На днешните работни срещи председателят и зам.-председателят дадоха висока оценка за работата на областния ръководител Георги Пилев както и за работата на Теодор Шойлеков член на Изпълнителния съвет.

Цветан Цветанов заяви, че област Пловдив е хоризонтално покрита над 90%.

Цветанов и Вълнев запознаха колегите с основни акценти от управленската програма.

Павел Вълнев каза, че за тези избори българският парламент и партиите на статуквото не възприеха предложенията на Републиканци за България за гласуване на българите в чужбина по пощата, което в условията на пандемия и пълен локдаун, няма да има възможност за разкриване на секции, което показва отношението на държавата към сънародниците ни.

Той припомни, че в чужбина работят и живеят над 2 млн. българи. Те са най-големият инвеститор у нас. „Една от основните цели за участието ни на парламентарните избори е следващите парламентарни избори да бъдат проведени с възможност за електронно гласуване“.

Призивът отправен на срещите от Вълнев и Цветанов бе за висока избирателна активност на предстоящите парламентарни избори, за да може да има истинско проевропейско мнозинство в българския парламент и в управлението на страната.

По-късно бе открит и офисът в град Сопот. По време на събитието стана ясно, че част от присъединилите се членове към Републиканци за България от Сопот са били от учредителите на СДС в града през 1989г.

Други от От страната и света

Арестуваха мъж, обрал два пъти адвокатска кантора в Бургас

Полицаи от Първо Районно управление – Бургас задържаха 46-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, извършил две взломни кражби от адвокатска кантора в Бургас

Антон Славчев остава да води и “Антикорупция”, и комисията за отнемане на имущество (Обзор)

След 4 часа скандали депутатите решиха, че конституционно мнозинство трябва и за сваляне на шефа. "Промяната" без шанс да събере такова, а Борисов не участва в дебата - знае какво е "като Севда да те

Пияните и дрогираните шофьори – санитари? Политиците ги жалят. Засега

“24 часа” анкетира парламентарните групи: Позициите са от “да видим каква е статистиката след промяната с отнемането на колите им”, през бързи присъди и работа без пари в реанимациите

Жена отказва връзка с по-млад мъж - побеснял, той убива с нож новия й приятел

Отхвърленият Никола Райчев пратил на Дарина съобщение по вайбър: "Ще избия с голи ръце теб и всичките ти близки" На 9 октомври съдът ще разпита обвинения и баща му Ще избия с голи ръце теб и

Калоян Паргов: Необходима е правна защита на жертвите на социални неравенства

Социалните неравенства са широко разпространен проблем в обществото и могат да бъдат причина за различни форми на дискриминация и нарушения на правата на човека

>