Какво прави акумулаторите Varta толкова предпочитани

06.11.2019 10:45
Източник: Pixabay

Хубаво е да сме поне донякъде запознати с устройството на автомобила, за да можем да вземем по-информирано решение, когато се наложи да подменим някоя част или консуматив. Това в никакъв случай не значи, че трябва да сме инженери или автомонтьори, за да изберем успешно стоки за кола. Ни най-малко.

Varta - наложен бранд в производството на акумулатори и батерии

Обърнете специално внимание работата на акумулатора, който осъществява съхранението на ел. енергията и я освобождава под формата на ток. Ключов момент за правилната му работа е начина на шофиране, като водачът на свой ред трябва да внимава да не го изтощи преждевременно.

Така или иначе ще дойде моментът, в който ще Ви се наложи да подмените стария акумулатор с нов. И когато това време дойде, Вие трябва да знаете как да процедирате. Първото нещо, което се изисква от Вас, това е да разгледате от Макскар и да се възползвате от ниските цени, които това място ще Ви предложи.

Безкомпромисно качество на продуктите

Качество стои в основата на нашия избор. Ако то е високо, ще инвестираме. Ако не - няма. Толкова е просто, но дали същото важи и за частите за кола? Можем ли да правим компромиси с подобен вид стоки и към какви цени да се ориентираме?

Първо правило при огледа на акумулатори Varta е да обърнете внимание на показатели като ватове, амперчаса, АН и прочее. Ако обаче тези стойности не Ви говорят нищо, то просто запомнете, че:

- Varta са мощни и надеждни;

- Устойчиви са на вибрации;

- Съчетават в себе си иновативни технологии;

- Отличават се с безкомпромисност по отношение на качеството си.

Производители на авточасти има в изобилие, но само името Varta ще Ви гарантира съвършеното съотношение качество/цена/ефективност. Намерете ги на Maxcar.

Иновативност

Защо ни е да вървим по отъпкани пътеки, като можем да бъдем иновативни. Всеки иска да бъде различен, но не винаги се осмелява. Време е да изберете съвършеното, доверявайки се на Варта - име, което всеки знае. Защо да изберем този производител? Отговорът е лесен: той ни предоставя иновативни технологии като Power Frame и Absorbent Glass Mat, които гарантират дългия живот на акумулатора. Заложете на умните инвестиции.

Надеждност и издръжливост

Нормално е да се стремим към най-добрите решения, когато става дума за инвестирането на малко по-голяма сума пари. Ако тя е свързана с избор и покупка на акумулатори Varta, в случая е още по-важно да сме сигурни, че надеждността и издръжливостта ще са налице достатъчно дълго време, че да сме доволни от взетите решения.

Други от От страната и света

Мними земеделци опитаха да източат 150 000 лева от Държавното обществено осигуряване

Опит за източване на 150 000 лева от фондовете на Държавното обществено осигуряване беше осуетен от служители на НОИ-Хасково. През 2019 година 71 души, трайно живеещи в съседни държави

Пет телефонни измами само за месец в Хасково, има задържани

При пет осъществени измами по телефона през септември на територията на Районното управление (РУ) – Хасково, полицията е установила и задържала четирима души

МВР залови за ден 22 пияни и 9 дрогирани шофьори

10 950 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата

Интелигентни термоглави за радиатори: Революция в домашния комфорт и енергийната ефективност

В ерата на умните домове, интелигентните термоглави за радиатори се превръщат в незаменим помощник за всеки, който цени комфорта и икономията на енергия

Задържаха иманяр с множество антични монети в Русе

Полицията в Русе задържа 50-годишен мъж от Разград за добиване и притежание на археологически обекти и културни ценности. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град

>