Намалява броят на милионерите в Черна гора

29.01.2020 19:12

В Черна гора има 66 души с депозити над един милион евро в черногорски банки, съобщава в. "Побиеда", позовавайки се на данни на централната банка.

Най-големият депозит на физическо лице в момента е 17,9 милиона евро. Банката не съобщава самоличността му, но отбелязва, че не е черногорски гражданин, предава БТА.

Шейсет и трима от милионерите имат от 1 до 5 милиона евро, двама имат депозити от 5 до 10 милиона, а един - над 10 милиона.

Статистиката показва, че броят на милионерите в Черна гора намалява. През септември миналата година над един милион са имали 71 физически лица, а най-големият депозит е възлизал на 31,9 милиона евро.

Девет месеца по-рано е имало 77 души с над един милион евро в черногорски банки, а най-солидната сметка е била 50,3 милиона и този път парите са били на черногорски гражданин.

Други от От страната и света

Оставиха в ареста 45-годишен, пребил до смърт свой авер в Айтос

45-годишният Н.Т., който преби до смърт свой познат в Айтос, остава в ареста. По искане на Окръжна прокуратура-Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража"

Грабеж стои в основата на убийството на жената, открита пред блок в София

Грабеж стои в основата на убийството на жената, открита пред блок в София . По-рано днес  тяло на жена беше открито в столичния квартал "Младост 1". Районът е отцепен

Патриарх Даниил: Нека търсим общуването с Господ, за да укрепваме и да се справяме с трудностите

Братя и сестри, нека търсим това живо общуване с Господ Иисус Христос, за да укрепваме, защото без Божията сила не можем да се справим с трудностите и не можем да получим трайна, истинска радост

Край на опашките за имотни скици от кадастъра

Промяна в закона дава възможност всяка служба в държавата да има безплатен достъп до документите Една от най-големите административни тежести, свързани със строителството и покупко-продажбата на

Хванаха двама пияни зад волана в Добрич

Двама шофьори, употребили алкохол, са задържани зад волана, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич. На 26 октомври, около 19:50 часа в района на разклона за село Рогачево е спрян за проверка

>