Прокурорът по скандала "Люински" стана адвокат на Тръмп за импийчмънта

17.01.2020 18:37
Доналд Тръмп Снимка: Ройтерс

Екипът по защитата на президента Доналд Тръмп в процеса по импичймънт в Сената ще включва още две знакови имена, съобщи bg-voice.

Бившият прокурор по процеса за импийчмънт срещу Бил Клинтън Кен Стар, който е разследвал президента Бил Клинтън, както и адвокат Алън Дершовиц се включват в процеса.

Сред последните клиенти на Дершовиц са милиардерът Джефри Ъпстий, който беше намерен мъртъв в килията си през август, и О Джей Симпсън. Към екипа се очаква да се присъедини и Робърт Рей, който наследил Стар.

Защитата на Тръмп ще бъде ръководена от адвоката на Белия Дом Пат Киполоне и персоналният адвокат на президента Джей Секулов.

Други от От страната и света

Свидетел на катастрофата на бул. „България”: Колата прелетя над 10 чакащи на спирката

Колата, която се удари в мантинела на бул. „България" около 9.00 ч. в понеделник, е прелетяла над десетина души. Това разказаха свидетели на инцидента

Днес се прощаваме с големия български режисьор Николай Волев

Днес се прощаваме с големия български режисьор Николай Волев. Поклонението пред него е в столичния храм „Света София" от 13:00 ч. Волев е автор на емблематични български филми като „Господин за един

80 пожара са изгасени за денонощие, мъж загина в къщата си във Вълчитрън

Екипите на пожарната са реагирали на 113 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщават на сайта си от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН)

Православен календар за 22 октомври

Прославление на св. мощи на св. Евтимий, патриарх Търновски. Св. равноап. Аверкий, еп. Йераполски, чудотворец. Св. мчци Александър еп. и Ираклий воин. Преп. Лот Египетски. Св

Само в "24 часа" на 22 октомври - Гроздето супер заради жега + суша, но виното 10% по-скъпо

Само в "24 часа" на 22 октомври четете: Купуват по-малко бензинови коли, но качват цени, за да стигнат тези на ток За производителите на автомобили в Европа предстои "Есен на ужаса"

>