Емил Димитров – Ревизоро: Поех поста, за да не падне  правителството

14.01.2020 17:03
Емил Димитров - Ревизоро Снимка: Архив

Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара целия мандат. Това коментира Емил Димитров-Ревизоро, който беше номиниран на Коалиционния съвет в МС за заместник на Нено Димов, предаде БГНЕС.

„Очевидно е, че ще трябва да се плати много скъпа цена, очевидно е, че всички са решили, че трябва аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някаква работа трябва да се свърши - ще я свърша".

Запитан как ще коментира оставката на Нено Димов – Димитров заяви, че „първата му работа е да се разведе с жена си, да приключи всички сметки и да ги подари на децата си, за да не дойде някой утре и да им го вземат, и като съм с една карта от 1000 лева в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат поне на децата. Какво да мисля – отивам работа, трябва да се случи “.

Ревизоро заяви, че все пак ще му се наложи да види дали е източен язовирът, ако да – как . Откога е така проблемът. „Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли че трябва да отиде в чужбина. Защото, ако даваш вода- отиваш в затвора, ако не даваш- хората остават без работа. Един ден казват искаме вода, на другия – искаме парно, на третия – искаме работа.Трябва да се търси баланс между бизнеса и работата“.

Емил Димитров е категоричен, че всички заводи като „Стомана“ в страната трябва да си намерят собствени водоизточници.

Други от От страната и света

100 дни след като всички видяха как Даниел от Перник рита болна жена, е обвинен за убийство (Обзор)

Заради няколкото дни до навършване на пълнолетие младежът може да получи най-много 12 години решетки Близо 3 месеца след появата на клипа, на който хиляди хора видяха как Даниел Петров рита

Израел убил Синуар “случайно”, но “Хамас” няма да спре войната

Човекът, наричан от Израел “ходещ мъртвец”, е ликвидиран случайно в четвъртък. Убийството на лидера на “Хамас” Яхия Синуар в Газа бе изтълкувано като голяма победа след едногодишно издирване на

Верижна катастрофа в столичния кв. "Люлин", движението е затруднено

7 коли са се сблъскали на кръстовището между бул. "Тодор Александров" и ул. "Вардар" след тунела водещ до кв. "Люлин", стана ясно от публикация във фейсбук групата "Катастрофи София"

“Фантастико” ще усвои терена на отдавна неработещия мултиплекс “Арена Запад”

На мястото ще има търговски комплекс На терена, на който се намира неработещото още от 2019 г. кино “Арена Запад”, “Фантастико” ще изгради търговски комплекс, съобщи в последния си брой “Капитал”

Полицейска операция тече в област Търговище за защита на политическите права и борба с престъпността

В област Търговище се извършва специализирана полицейска операция за превенция на престъпления, свързани с нарушаване на политическите права, и противодействие на конвенционалната престъпност

>