Опозиционният лидер Матео Салвини си купува долно бельо (Видео)

09.01.2020 15:33
Снимки: Туитър

Италианският лидер на крайната десница Матео Салвини, известен като "сериен" потребител на социалните медии, привлече вниманието в туитър с видео, онагледяващо покупката на долно бельо, предаде ДПА.
За 48 часа клипът, публикуван на 7 януари и придружен от съобщението "Важна покупка: долни гащета", е събрал над 107 000 гледания в социалната мрежа.

Видеото показва как 46-годишният опозиционен лидер се шегува с продавачката. В крайна сметка Салвини избира три чифта боксерки, единият от които с миниатюрен "слонски" мотив.

Част от потребителите споделят, че клипчето "им е дошло в повече". "Очаквам следващото включване да бъде от тоалетната", гласи един от коментарите.

Матео Салвини често споделя в социалните мрежи моменти от всекидневието си, например как целува приятелката си, или какво яде или пие, за да промотира имиджа си на "народен човек".

Други от От страната и света

Обезвредиха невзривен боеприпас край село Новачене (Снимки)

Военнослужещи обезвредиха днес невзривен боеприпас, открит при изкопни работи в частен имот в с. Новачене, област Плевен, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната (МО)

Евростат: Малкият бизнес представлява 99% от всички предприятия в ЕС

През 2022 г. в ЕС имало 32,3 милиона предприятия, в които са работили 160 милиона души. Това съобщава днес на сайта си европейската статистическа служба Евростат

Близо 120 000 кв. м. тротоари в София са ремонтирани от началото на годината

През 2024 година Столичната община и районните администрации са извършили ремонт на близо 120 000 кв. м. тротоари в София на обща стойност 21 321 526 лв

Евростат: Нивото на закриване на предприятия в България е по-високо от на разкриване

През 2022 г. в ЕС е имало общо над 32 милиона предприятия, като 3,4 милиона са разкрити през същата година, а по предварителни данни са отчетени 2,8 милиона закривания

Адвокати в няколко града у нас излязоха на протест

Адвокати в Перник, Бургас, Стара Загора, Видин излязоха на протест с искане да се прекрати процедурата за избор на главен прокурор. Най-после трябва да се избере и назначи висш съдебен съвет (ВСС)

>