С банкова карта вече може да управляваме нe само парите, но и свободното си време

22.11.2019 11:24 Албена Арабаджиева
iCard Visa Infinite може да управлява свободното ни време.
Трансакционните лимити при плащане и тегления от банкомат са по-високи.
разглеждане на забележителности, информация и достъп до концерти, кино, опера или музеи може да осигури личният асистент.
Картата дава достъп до международната програма LoungeKey, чрез която може да се влезе в над 1100 ВИП салона на летища

Истинско ВИП отношение може да получи всеки само чрез една дебитна карта. Тя може да помогне не само с управление на парите, но и на времето и преживяванията ни. Личен асистент 24 часа в денонощието, застраховка при пътуване и специални оферти получава всеки собственик на карта Visa Infinite. В България тя се предлага само от една банка от дигиталния портфейл iCard.

iCard Visa Infinite може да получи всеки клиент на портфейла в България, което е голямо предимство, имайки предвид, че при банките продуктът е нишов и се издава само след одобрение от институцията. Картата на iCard е на достъпна цена и е добавка към всички други услуги, които дигиталният портфейл предоставя. Освен това тя дава възможност за по-високи трансакционни лимити при плащане на ПОС терминал или онлайн - до 5000.00 евро еднократно, до 10 000.00 евро за деня и до 25 000.00 евро месечно. За тази карта се предлагат и 5 безплатни тегления от банкомат, които отново са с по-висок трансакционен лимит отколкото обикновените дебитни карти - съответно до 500.00 евро за еднократно теглене, 2000.00 евро обща сума на изтеглените в брой средства на седмица и 5000.00 евро на месец, от повече от 1,8 млн. банкомата в целия свят. Предимство на картата е възможността при необходимост трансакционните лимити да бъдат променени спрямо индивидуалните потребности на клиентите.

Картата предоставя и услугата консиерж. Тя осигурява личен асистент, достъпен постоянно. Той е на разположение за всичко – да организира пътуване, включително трансфери до летището, хотелски резервации, разглеждане на забележителности, информация и достъп до концерти, спортни състезания, кино, опера или музеи. Може да направи резервация в ресторант, да те насочи към място за тренировка или салони за красота или да помогне за бизнес задачи, като намери преводач, наеме бизнес оборудване или обясни етикета на поведение в чужда страна. Също така ще окаже съдействие при намирането и доставянето на трудно откриваеми предмети като специална книга или картина, при организирането на специални събития като рожден ден или сватба. Или пък да повика майстор, за да поправи мивката дори и в 3 часа през нощта.

С iCard Visa Infinite си партнират едни от най-добрите в света в сферата на хотелиерството, услугите и развлеченията. Благодарение на това притежателите на картата могат да се възползват от удължено работно време, предимство при резервация, гарантирани резервации на самолетни билети, в хотели и известни ресторанти, коли под наем, ВИП обслужване и покани за специални събития. Всеки месец има различни оферти, подбрани само за собствениците на този тип специални карти.

Друга привилегия е достъпът до международната програма LoungeKey, чрез която може да се влезе в над 1100 ВИП салона на летища в целия свят. В тях има интернет, компютри, конферентни зали, спокойна атмосфера за работа, храна, напитки, вестници и списания, а на някои места – душове и легла.

Потребителите получават и допълнителна застраховка при пътувания, не по-дълги от 90 дни. Те покриват спешни медицински разходи, медицинско транспортиране, дневни пари за болничен престой, спешно зъболечение, спешно пътуване на член на семейство или дете, плащане на гаранция и юридическо съдействие, следствие на автомобилна катастрофа, отмяна на полет или забавяне след втория час, загуба или забавяне на багаж, настаняване в хотел по спешност, изгубени или откраднати лични документи и други. Покритието на разходите е 60 хил. евро.

Други от От страната и света

С краден “Рейндж Роувър” Хастара опита да отмъкне още един, но при гонката блъсна полицай и помете буса на Цеца Величкович (Обзор)

Асен Колев плячкосва джипове от луксозната марка, както и “Тесла”  Лежа в затвора, но не се превъзпита   Легендарният автокрадец Асен Колев-Хастара е бил зад волана на крадения джип

Русия предлага създаване на паралелна финансова система

Русия е представила предложения за унифицирана депозитарна и клирингова система за страните от БРИКС, тъй като се стреми да убеди страните членки на организацията да задълбочат финансовото

Банките пълни с пари и все така не вдигат лихви по заеми

Натрупаните в банките депозити за 134,038 млрд. лв. се оказват повече от достатъчни, за да не се вдигат лихви по кредити. През миналия месец средният процент по заемите за потребление в левове дори е

Кристалина Георгиева: Паричната политика трябва да продължава да бъде добре комуникирана

Паричната политика трябва да продължава да бъде добре комуникирана. Това заяви управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева по време на брифинг за медиите на

Абу Даби стъпи в Европа със сделка за 2,15 млрд. евро - взе 50% от Yettel (Обзор)

Продажбата приключи, след като бяха дадени всички регулаторни одобрения Чешката инвестиционна група PPF Group финализира продажбата на 50% от телекомуникационния си бизнес в България, Унгария

>