Black Friday 2019: от блендер до яхта

01.12.2018 15:16

Два поредни дена eMAG разкриват по 6 хитови оферти преди старта на кампанията

Тази година Black Friday на eMAG започва сутринта на 22 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 23.11.2019 г. За дългоочакваното шопинг събитие от платформата за електронна търговия са осигурили повече оферти от миналата година и по-дълго време за пазаруване на Черния петък. Очакват ни 220 000 продукта на склад в разнообразни категории – атрактивни и специално селектирани предложения за електроника и компютри, за външния вид и спорт, за децата, за къщата, колата, хобито и домашните любимци. Сред тях са 18 000 телевизора, 30 000 продукта за дома и градината, 10 000 продукта в категория Мода, 18 000 малки домашни електроуреди, 13 000 смартфона, 3 500 лаптопа, 10 000 игри и играчки, 10 000 парфюми и козметика и още много други.

За всички очакващи с нетърпение да разберат какви ще са продуктите, които ще бъдат представени от eMAG.bg на 22 ноември, ето ги и първите 6 избрани Black Friday оферти, които разкриват от платформата за електронна търговия:

Лаптоп (наличност 150 бр., на цена 199,99 лв.)

Пералня Slim Beko, 7 кг, 1000 об./мин., клас A+++ (наличност 400 бр., на цена 369,99 лв.)

Смартфон Apple iPhone 7, 32GB, Silver (наличност 200 бр., на цена 649,99 лв.)

Еспресо машина DeLonghi EC221.B, 15 bar, 1100 W (наличност 1000 бр., на цена 119,99 лв.)

Телевизор LED Star-Light, 32" (80 см), 32DM3501, HD (наличност 500 бр., на цена 129,99 лв.)

Комплект Tefal Ingenio Expertise, 22/26 см + дръжка Ingenio (наличност 200 бр., на цена 44,99 лв.)

Безспорно полезни и желани, тези стоки съвсем не изчерпват огромното разнообразие от онлайн предложения за кампанията. В мрежата наистина може да се намери всичко и eMAG го доказват със селекцията специални предложения на техните Маркетплейс партньори.

Най-скъпият продукт, който ще се предлага, е италианска моторна яхта – 15,82 метрово бижу за 12 пасажера, с луксозни екстри и изцяло обзаведена. Ценителите на ексклузивното могат да си вземат лимитирана селекция марково уиски, бутилирано в ръчно изработен кристален декантер с 24-каратово златно покритие на гърлото на бутилката. Кутията на този еликсир е облечена с телешка кожа, ръчна обработка, отнела 60 часа труд. И ако това не звучи достатъчно уникално, какво ще кажете за възможността да се сдобиете с часовника на пилотите на руския изтребител Су-25 – Sukhoi от Ракета?

Специалните оферти, които ще са част от предложенията за Черния петък на eMAG, включват и селекция от автомобили и мотоциклети, както и каравани. Любителите на екзотични дестинации могат да планират своите почивки с предлаганите промоционални ваканционни пакети. А за тези, които вече знаят къде харесват да прекарват отпуската си в България, в офертите се включени апартаменти в популярни планински и морски курортни комплекси.

Вещите не са всичко на този свят и онлайн търговците отлично го знаят. Затова за Black Friday 2019 на eMAG.bg ще има и предложения за най-различни преживявания и услуги: от скачане на трамплин и уроци по танци до ваучери за медицински и разкрасителни процедури. Сега е моментът да разберем какво представлява прословутата флотация например – сензорна депривация в хай-тек капсула за безтегловно плаване с цел дълбока почивка и медитация.

Годината е 2019 и няма как да високите технологии да ни подминат. Сред интересните оферти е универсален робот за рецепция, който може да поздравява и да се усмихва, да разпознава лица, да поддържа интерактивна комуникация и дори да танцува.

Независимо какво ще изберете за своя Black Friday тази година, важно е предварителното планиране, съветват експертите – проучете какво ви интересува, запазете информацията си за доставка и плащане и не забравяйте да се насладите на адреналина на деня.

Още за eMAG Black Friday 2019 следете .

Други от От страната и света

Малките фирми няма да внасят ДДС за това, което продават, ако оборотът им е под 166 хил. лева

Бонусът ще важи и при износ  за  ЕС, ако компанията не прескача прага от 100 000 евро  Още облекчения за големите компании, които работят у нас, предлага финансовото министерство

Божидар Божанов: В антикорупционните органи трябват политически неутрални лица, Бойко Рашков е депутат

От ПП-ДБ искаме оставката на Антон Славчев като шеф на антикорупционната комисия, а не тестваме мнозинства, каза за БНТ депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов

ДАНС: България няма нищо общо с пейджърите, взривени в Ливан и Сирия

В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурност", съвместно с Националната агенция по приходите, Министерството на вътрешните работи и Агенция „Митници"

Нападнатата бременна музикантка във Варна: Притесних се първо за детето

38-годишна бременна украинка е била нападната във Варна . Жената е изкарвала парите си като уличен музикант, когато мъж във видимо нетрезво състояние започва да я обижда, а след това я удря в лицето

Продължава делото срещу шофьора, убил 15-годишния Филип на пешеходна пътека

Продължава делото за смъртта на 15-годишния Филип, който беше прегазен на пешеходна пътека на столичната улица "Гурко" миналия септември. Подсъдим е 37-годишният Петър Тодоров

>