Нов стил на живот за пловдивчани с Royal Garden

05.04.2019 14:20

Елегантна визия, удобства и функционални апартаменти с отлични разпределения

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в Пловдив. Съвсем скоро се очаква той да бъде завършен и да посрещне своите обитатели.

В двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради са разположени апартаменти, чиято вътрешна архитектура е съобразена с новите тенденции и изисквания за функционалност на пространството в жилищата.

Хората в Royal Garden могат да се насладят на 2,85 м височина на помещенията и изчистени правоъгълни форми. Това позволяващи разнообразни дизайнерски решения, създава усещане за простор и удобство в апартаментите. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Избрана e висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego. До всеки апартамент в комплекса ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъпа.

Royal Garden разполага с комфортни многостайни апартаменти - един рядък за пазара продукт. Част от жилищата са с общирни открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията.

В сградите е обърнато специално внимание на елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде усещането за уют още при влизане. Използваните материали са с качество, подходящо за високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с множество удобства. На партерния етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземното ниво са разположени паркоместа и гаражи. От него до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление. До подземния паркинг се стига чрез автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпа през зимните месеци абсолютно безпроблемен.

Преминавайки през градината на жилищен парк Royal Garden, обитателите на комплекса могат да достигнат до входовете към всяка от жилищните сгради. Тя е обширна и проектирана така, че да дава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите солитери от японски вишни, които с цъфтенето си през пролетта са се превърнали в атракция навсякъде по света, напомняйки за блаженство.

Жилищен парк Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, мол „Пловдив” и спортни съоръжения.

За да може жилищният парк да се впише по най-добрия начин в средата, фасадата му е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

Други от От страната и света

Пак спор дали трябва да има винетки за околовръстното в София. Няма да ги въвеждат

Преди 4 години пак имаше същия казус, тогава Борисов като премиер прати шефа на АПИ да вика по площадите, че хората няма да плащат Да има ли винетки за околовръстното шосе на София - този въпрос

Младата видинска писателка Виктория Топалска представи втората си книга „По(д)правки"

Младата видинска писателка Виктория Топалска представи втората си книга „По(д)правки". Тя включва разкази, вдъхновени от живота, съобщи БТА.  Темите са много различни

Тайланд се опитва да стане азиатската столица на хазарта

Новото тайландско правителство на Петонгтарн Шинаватра, дъщеря на магната и бивш премиер Таксин Шинаватра, избрано преди едва няколко седмици, се зае активно да реализира един стар план

Евтим Милошев: Приходите през летния сезон са повече, но и проблемите са повече

Летният сезон тази година е в повече – повече приходи, повече туристи, поне официалните статистически данни го показват. Но и проблемите са повече от преди

Гласуват утре оставката на шефа на общинския съвет в Руен

Общинските съветници в Руен ще гласуват оставката на председателя на Общинския съвет (ОбС) Исмаил Осман, който преди дни стана водач на листата с кандидати за народни представители на "ДПС - Ново

>