Адреналинка от "Господари на ефира" прави свое шоу на Таймс Скеуър в Ню Йорк

27.10.2024 20:10
Теди и Ени са първите адреналинки в "Господари на ефира"

Евгения Радилова или Ени, известна в България като „адреналинка" от „Господари на ефира", живее от 17 години в Ню Йорк, САЩ, където се развива в сферата на театъра и киното. Днес нейното шоу е на самия Таймс Скуеър, информира сайтът „БГ Войс" (BG Voice).

Преди пет години пък тя води театрално-цирковия спектакъл Moonrise („Пълнолуние") в Ню Йорк по сценарий, който написва сама, отбелязва изданието. После „Пълнолуние" се представя в театър в Бруклин, а преди няколко месеца я канят да го прави на Таймс Скуеър в Paradise Club.

„Шоуто ми сега е десет пъти по-добро. Моят микрофон е свързан с някаква много модерна система. Никога не съм чувала гласът ми да звучи така!", споделя Евгения Радилова.

Ени обяснява, че всяка жена може да разбере коя е нейната Лунна богиня според рождената си дата. А тя се превъплъщава във всичките 13 богини в един модерен за Ню Йорк формат - dinner theater - театър с вечеря.

Радилова е родена в София, баща ѝ е режисьорът Петко Радилов, а майка ѝ Силва Аврамова - актриса и директор на театър „Сълза и смях".

„Баща ми от малка ме слагаше да играя във филмите му като „петото дърво вдясно" - смее се тя. „Откърмена съм от 45-дневно бебе от майка ми в гримьорната на театъра".

До осмата си година свири на пиано, учи в музикално училище, но е запленена от актьорството и постъпва в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Родителите ѝ получават зелена карта и на 21 години Ени заминава за Ню Йорк.

В началото работи като хостеса в ресторант и сервитьорка. Още в България усвоява изкуството на танца с огън. Докато раздава листовки в Ню Джърси, вижда представление на артисти с огън, показва им какво може, а те я вземат на турне.

Ени завършва със златен медал и като първенец на випуска „Американската академия за драматични изкуства" в центъра на Манхатън. Получава 4 главни роли в постановки на академията, има двама агенти.

Следващите две години е приета в театралния актьорски съюз - „Actors' Equity" и в SAG-AFTRA - Съюза на филмовите и телевизионни артисти.

Снима се в много пълнометражни и късометражни филми.

При пътуване до Китай, където преподава актьорско майсторство, се запалва и по режисирането. В Ню Йорк режисира клипа на своя приятелка, а видеото „Истинският рай" печели 3 награди в общо 10 фестивала.

В края на лятото тя се върна в София, за да види близките и приятелите си. На 6 септември води и един мастър клас - как с техники от актьорското майсторство жените да овладяват емоциите и да разкриват същността си.

Други от Възход и падение

Песен на “Тоника СВ” от 1999 г. стана рап парче, слушат го по цял свят (Видео)

Колко малко ни е нужно и напук на всяка суета - да замръкнем със надежда и посрещнем будни утринта... Това се пее в припева на песента “Сутрин рано, вечер късно” на група “Тоника СВ”

Карол Джи е звездата на латино музиката на 2024 г.

Колумбийската певица Карол Джи е звездата на латино музиката за 2024 г., след като от началото на тази година жъне успех след успех, получава награда след награда, стана първата латиноамериканка

Преди да полети от терасата, Лиъм Пейн раздава стотици хиляди лири на болни хора

Певецът е поредната жертва  на развлекателната индустрия - след смъртта му на 31 години искат забрана за непълнолетни в шоубизнеса Певецът Лиъм Пейн е само на 14 години

Адел спря концерта си и прегърна Селин Дион (видео)

Британската звезда Адел спря концерта си и прегърна Слин Дион, която бе сред публиката в Бас Вегас. Адел винаги е заявявала колко много се възхищава на таланта на своята колежка Селин Дион

Принц Уилям си спомня как Даяна го завела в приют за бездомни и това променило живота му

Принц Уилям си спомня как майка му, покойната принцеса Даяна, го завела в приют за бездомни, когато е бил едва 11-годишен, и каза, че това му е отворило очите как другите живеят различен живот от

>