Хю Джакман разведе актриса, двамата все още крият връзката си

26.10.2024 08:19
Хю Джакман КАДЪР: Инстаграм/thehughjackman

Бродуейската звезда и сценаристът на кинохита "Бандата на Оушън" се разделят след 10-годишен брак, съобщава Page Six. Двамата са родители на едно дете, 7-годишната Емили, която осиновяват през 2017 г.

Новината за раздялата им идва на фона на продължаващите и доста упорити слухове, че тя има таен романс с 56-годишния Хю Джакман.

Спекулациите за връзката на двойката започнаха първо в кръговете на Бродуей, докато Фостър си партнираше в The Music Man с Джакман.

Редица източници казаха на Page Six, че именно покрай съвместната си работа двамата "са се влюбили".

"Те са 100 процента заедно, влюбени са и искат да прекарат остатъка от живота си заедно", каза вътрешен човек по-рано пред изданието.

Съобщава се, че отношенията им стават все по-сериозни, но предпочитат да пазят връзката си далеч от общественото внимание. "Те все още са заедно. Правят всичко възможно, за да го скрият, но това е общоизвестно", каза вътрешен човек пред Page Six.

Джакман подаде молба за развод от съпругата си Дебора-Лий Фърнес, през септември миналата година, след 27 години брак.

"Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Нашето пътуване сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване", споделиха тогава те в съвместно изявление.

Бившата двойка има две осиновени деца - син Оскар, на 24 г., и дъщеря Ава, на 19 г.

Сътън има два брака зад гърба си. Първият й съпруг е носителят на наградата "Тони" Крисчън Борл, като бракът им продължава в периода 2006-2009 г. Вторият й мъж пък е човекът, заради когото тя осъзнава, че иска да стане майка и да има семейство, пише Дир.бг.

Други от Възход и падение

Грета Тунберг, която мина през София не с протест, а с една усмихната снимка

Преди пандемията бе дете екозвезда, което вбесяваше световни лидери, днес шведката е обществен враг №1 с кауза за Палестина Какво се случва, ако човек

Пак избори покрай празника на Емил Кошлуков

За втора поредна година генералният директор на БНТ ще посрещне рождения си ден по време на избори. Този път ще са парламентарни, докато преди година телевизията беше в трескава подготовка за

Николай Вълканов от лидер в минната индустрия до “Сграда на годината”

Един от големите индустриалци и инвеститори в минната индустрия - проф. д.т.н. Николай Вълканов, празнува още една успешна година. Той е председател на УС на “Минстрой Холдинг”

Димитровден е! Вижте кои са имениците

Днес е Димитровден. Св. мъченик Димитрий Солунски се явява покровител на всички славяни. Култът към него бил пренесен от Тракия в Македония, Сърбия, Черна гора, Хърватско, Русия

На 26 октомври рожден ден имат

Проф. д.т.н. инж. Николай Вълканов, председател на УС на "Минстрой Холдинг" и почетен председател на БМГК, заместник-председател на УС на КРИБ Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ Красен Станчев

>