Изкуственият интелект обяви Тейлър Суифт за най-атрактивен изпълнител

25.10.2024 13:43
Тейлър Суифт Снимка: Twitter/@the13manuscript
Деми Ловато СНИМКА: Инстаграм/ ddlovato
Лана Дел Рей КАДЪР: Инстаграм/lanadelreybr
Адел Снимка: Instagram/adele
Дуа Липа Снимка: инстаграм/ dualipa
Меган дъ Стелиън Снимка: Instagram/@theestallion
Певецът Зейн Малик СНИМКА: инстаграм/zayn/

Ново проучване разкрива кои са най-привлекателните певци според изкуствения интелект.

QR Code Generator анализира снимки на различни певци, като Джъстин Бийбър и Сабрина Карпентър. Анализът е направен с инструмент за тестване на привлекателността с помощта на изкуствен интелект. Изпълнителите са оценени по десетобалната система, а тези с най-високи резултати са обявени за най-привлекателни.

На първо място е Тейлър Суифт с оценка за привлекателност 9,14 от 10. Суифт е издала множество албуми, които чупят рекорди, включително „1989", който печели „Грами" за албум на годината.

Деми Ловато заема второ място с оценка за привлекателност 9,10 от 10. През годините Деми е експериментирала с различни музикални жанрове, включително поп, рок и R&B, показвайки своята гъвкавост като изпълнител.

На трето място се класира Лана Дел Рей с оценка за привлекателност 8,93 от 10. Лана е известна с отличителния си музикален стил, който съчетава елементи на поп, рок и бароков поп, често характеризиращ се с кинематографични звукови пейзажи и носталгични теми.

Чон Чонг Кук е на четвърто място с оценка за привлекателност 8,87 от 10. Той дебютира като най-младия член на южнокорейската група БТС през 2013 г., когато е само на 15 години. Известен е с невероятния си вокален диапазон, впечатляващите си танцови умения и способността си да свири на различни музикални инструменти, включително китара и пиано.

На пето място е Адел с оценка за привлекателност 8,81 от 10. Известна с мощния си и емоционален глас, Адел често е сравнявана с легендарни певци и има уникалната способност да предава дълбоки емоции в музиката си.

Дуа Липа заема шесто място с оценка за привлекателност 8,77 от 10. Освен че е известна с музикалния си талант, тя е считана за модна икона и работи с водещи дизайнери и марки, като често се появява на червения килим.

Седмото място е за Меган Дъ Стелиън с оценка за привлекателност 8,75 от 10. Известна с уверените си и овластяващи текстове, Меган популяризира темите за любов към себе си, независимост и позитивно отношение към тялото, което намира отклик сред много фенове.

Зейн Малик е на осмо място, с оценка за привлекателност 8,71 от 10. Зейн придобива известност като член на момчешката група One Direction, която е сформирана в риалити шоуто The X Factor през 2010 г.

Деветото място заема Кейси Мъсгрейвс с оценка за привлекателност 8,69 от 10. Тя е опитен автор на песни, като е писала песни за други изпълнители и е известна с интроспективните си и достъпни текстове.

Накрая Меган Трейнър заема десето място с оценка за привлекателност 8,66 от 10. Музиката на Меган съчетава влияния от поп и R&B, като често се отличава със запомнящи се мелодии и овладяващи текстове за позитивност към тялото.

Други от Възход и падение

Има ли мъж до себе си Памела Андерсън?

Актрисата Памела Андерсън отново повдигна темата за любовта в интервю за предаването на Дрю Баримор. Тя отговори на един от най-често задаваните й въпроси, а именно - дали е обвързана

Анна Кендрик: Имах 7-годишна връзка с насилник

Актрисата Анна Кендрик призна, че е имала 7-годишна връзка с насилник. В интервю за популярен подкаст тя сподели: "Започнах да усещам, че нещо не е наред

За първи път Зала 1 на НДК е напълно разпродадена за награждаването за най-добър филм на "Синелибри"

За първи път Зала 1 на НДК е разпродадена до последното място за тазвечерното награждаване в конкурса на "Синелибри" за най-добър пълнометражен игрален филм

75-годишният Ози Озбърн: Върнах се отново към употребата на наркотици

Ози Озбърн призна, че се е върнал към старите си навици, по-конкретно към употребата на канабис. В интервю за популярен подкаст 75-годишният фронтмен на метъл групата Black Sabbath сподели

Риана мечтае да направи песен с Били Айлиш

Певицата Риана разкри, че желае някои ден да направи песен с Били Айлиш. В ново интервю за Access Hollywood за популяризиране на новата съвместна колекция между Puma и нейната марка Fenty

>