Христо Стоичков показа Христо Стоичков-младши на една седмица

23.10.2024 22:00

Най-известният български дядо по света - Христо Стоичков, показа новородения Христо Стоичков II на една седмица. Българската легенда на световния футбол публикува обща снимка с внука, носещ неговото име. Стоичков-старши е гушнал наследника си и любовта се чете в погледа му. В сърчицето, скриващо лицето на бебето, пише "обичам те". 

"Днес Христо-младши стана на една седмица", написа щастливият и горд дядо.

На 16 октомври в клиника “Витас” в Барселона се роди Христо Стоичков II, внукът на Камата - единственият българин със “Златна топка” и КЕШ в кариерата си. Той е син на дъщеря му Христина и нейната половинка Карлос Креспо.

Дядо Христо бе на седмото небе от щастие след раждането на внука си:

"Христо е тук! Благодаря на Христос, че ме дари с внук. Благодаря на дъщеря ми Христина и на Карлос, че малкият Ицо се роди жив, здрав и прекрасен! Животът е пред него! А ние сме с него!, написа тогава той в социалните мрежи и така обяви новината на света.

Бебето се роди с тегло 3160 грама и е височина 51 сантиметра.

Христо е второто внуче на Стоичков. През 2016 г. другата му дъщеря Михаела го дари с Миа. Малката вече е ученичка и дори участва в реклами със знаменития си дядо.

Други от Новина в снимка

Сашо Кадиев отиде да хапне при майка си, там го посрещна лекарка с инжекция (Видео)

Катето Евро взела ваксина за грип и за себе си, и за сина си, помолила съседка да им ги постави Сашо Кадиев отиде на гости на майка си да хапне, а там го посрещна съседка с инжекция

Фотозагадка: Eто кого прегръща Йордан Радичков при откриването на Статуята на София

Георги Чапкънов-Чапа е отговорът на фотозагадката от вчера. Въпросът беше: Кого прегръща Йордан Радичков? Жокерът беше: Той извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта

Фотозагадка: Кого прегръща Йордан Радичков?

Кого прегръща Йордан Радичков? Жокер: Извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта, а на главата си носи короната на Тюхе. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Активистката Грета Тунберг в България - срещна се с актьора Хари Аничкин

Шведската активистка, която се бори срещу глобалното затопляне, е в България. Това сподели актьорът Хари Аничкин, който се е срещнал с нея.  "Грета Тунберг на Дондуков и Будапеща! Днес, 20.10.2024 г.

Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Водещата на "На кафе" Гала вече е горда баба на внучка. Радостната вест бе съобщена от дъщеря й Мари чрез пост в инстаграм.  "Лора Константин Маринова 🤍 "

>