Сашо Кадиев отиде да хапне при майка си, там го посрещна лекарка с инжекция (Видео)

22.10.2024 21:30
Катето Евро успокоява Сашо Кадиев, преди да го убодат.
Бият ваксина против грип на Сашо Кадиев.

Катето Евро взела ваксина за грип и за себе си, и за сина си, помолила съседка да им ги постави

Сашо Кадиев отиде на гости на майка си да хапне, а там го посрещна съседка с инжекция. Оказа се, че това е лекарка, близка на семейството, дошла да сложи противогрипна ваксина и на актьора, и на майка му Катето Евро.

Това разказва Кадиев в забавно видео в инстаграм, което сам озаглави “40-годишен мъж си поставя ваксина, а майка му го успокоява, че няма да боли. Някои неща просто не се променят”.

Ваксината очевидно е изненада за актьора, и то не от най-приятните. “О, това е копие”, казва той при вида на спринцовката с иглата. “Постави на майка първо”, опитва се да отложи убождането той. И веднага задава въпроса защо му трябва такова нещо. “Защото ходиш на много срещи с хора и ще се разболееш и ще влезеш в болница”, бързо му обяснява Катето Евро.

“Умирам, пронизват ме! - с типичното си чувство за хумор се вайка Сашо. Но щом лекарката му слага инжекцията, той се чуди: - Това ли беше? Леле, ти си царица!” 

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Eто кого прегръща Йордан Радичков при откриването на Статуята на София

Георги Чапкънов-Чапа е отговорът на фотозагадката от вчера. Въпросът беше: Кого прегръща Йордан Радичков? Жокерът беше: Той извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта

Фотозагадка: Кого прегръща Йордан Радичков?

Кого прегръща Йордан Радичков? Жокер: Извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта, а на главата си носи короната на Тюхе. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Активистката Грета Тунберг в България - срещна се с актьора Хари Аничкин

Шведската активистка, която се бори срещу глобалното затопляне, е в България. Това сподели актьорът Хари Аничкин, който се е срещнал с нея.  "Грета Тунберг на Дондуков и Будапеща! Днес, 20.10.2024 г.

Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Водещата на "На кафе" Гала вече е горда баба на внучка. Радостната вест бе съобщена от дъщеря й Мари чрез пост в инстаграм.  "Лора Константин Маринова 🤍 "

Вижте отговора на фотозагадката: Кой е този поп певец, станал популярен с песен, написана специално от баща му?

Отговорът на фотозагадката от 14 октомври е Владимир Ампов-Графа. 👉Въпросът беше: Кой е този поп певец, станал популярен с песен, написана специално от баща му

>