Костадин Димитров: За да проспeрира България, подкрепете ГЕРБ-СДС с №18!

22.10.2024 17:29 24 часа Пловдив онлайн
Вторият и третият в пловдивската листа на ГЕРБ Костадин Димитров и Георги Георгиев

В момента в резултат на спиралата „избори в избори" и популизма България има 18 милиарда лева дефицит, заяви Георги Георгиев

На среща с ръководството и екипа на пловдивско предприятие кметът Костадин Димитров и адвокат Георги Георгиев - втори и трети в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС за Пловдив, представиха успешните политики по време на управлението на ГЕРБ и приоритетите за следващите 4 години.

„При правителствата, оглавявани от ГЕРБ, се построиха пътища, метро, детски градини, храмове и значими инфраструктурни обекти в малки и големи селища", заяви Костадин Димитров.
По думите му България може да просперира, ако има правителство, начело на което да застане решителен премиер с държавническо мислене.

„България има спешна нужда от правителство, което да сложи край на политическата криза. В продължение на 4 години страната се управлява от временни кабинети, което създава несигурност", посочи Костадин Димитров. Той припомни, че именно благодарение на съдействието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов през 2024 г. Пловдив получи 100 милиона лева за инфраструктурни проекти и 41 милиона лева за Околовръстното шосе.

„Вложихме много усилия, за да стартира проектът за Югоизточния обход на Пловдив. Вече е факт началото на изграждането му от Ягодовско до Асеновградско шосе, но това стана след 10 месеца срещи в министерства и държавни институции", каза още кметът на Пловдив.

„ГЕРБ не управлява от 4 години. В момента в резултат на спиралата „избори в избори" и популизма България има 18 милиарда лева дефицит. Затова е необходимо стабилно и отговорно правителство", заяви народният представител Георги Георгиев, трети в листата за кандидат-депутати на ГЕРБ за Пловдив.

„Във всяка държава, както във всяка фирма, трябва да е ясно кой управлява. Дайте ни възможност да работим, за да има България стабилно управление. На изборите подкрепете ГЕРБ-СДС с № 18", призова народният представител Георги Георгиев.
„Единствено партия ГЕРБ остана монолитна и стабилна. Това е партията, чиито приоритети са грижата за хората, развитието и просперитета на България. Моят призив към Вас е на изборите на 27 октомври гласувайте за ГЕРБ-СДС с №18", апелира кметът и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров, втори в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ.

Други от От Пловдив

Осъдиха отново криминално проявен за подкуп на пловдивски полицаи, искал да спаси авер от акт

Униформените спрели бус, той подхвърлил 100 лв. в патрулната кола С поредна присъда се сдоби 40-годишен криминално проявен, опитал да подкупи униформени от пловдивския сектор "Пътна полиция"

За ПП-ДБ с №26: Увеличението на доходите е инвестиция в хората. Така се грижим за България

Aко България беше останала с темпа на вдигане на доходите на ГЕРБ, вероятно българи щяха да ходят да работят у съседките ни за по-добро заплащане, казва съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Верижна катастрофа затапи околовръстното шосе на Пловдив (Видео)

Поредна катастрофа с няколко автомобила предизвика километрична тапа на околовръстното шосе на Пловдив. Инцидентът е станал по-рано днес, съобщават шофьори

Подготвят довършването на зоопарка в Пловдив, отново ще има специално общинско предприятие

Община Пловдив ще направи нов опит за довършването на недостроения и изоставен от 9 години зоопарк със спечелени за техническа помощ 200 000 лв. С тях фирма ще трябва да изготви проект и да разработи

Детската педагогическа стая ще следи за поведението на Любчо, обвинен в убийството на майка си в Пловдив

Според апелативните магистрати бащата не може да упражнява ефективен контрол над него Мярка за неотклонение "под надзор на инспектор от детска педагогическа стая" получи 14-годишният Любомир Биларев

>