Баща и син Найденови - на тях звъниш, ако закъсаш на пътя

21.10.2024 13:31
"Найденови Ауто" ЕООД получи награда в същата категория, а отличието връчи Гергана Тодорова, мениджър "Връзки с обществеността" в "Дънди прешъс металс" на Кристиян Найденов.

Оптимизиране на търсенията в интернет помага на фирмата да бъде намирана лесно при нужда

При написване на думата репатрак в гугъл сред една от първите връзки, които излизат, е на RoadHelp.BG.

Попадаш на професионално направен сайт на фирма, чиято дейност е пътна помощ и специализирана техника, доставка и смяна на акумулатори и ред други неща, за които човек се сеща, когато изпадне в нужда.

“Найденови ауто” получи награда в категорията “Устойчиво развитие” в конкурса “Големите малки” на “24 часа”. Призът бе връчен от Гергана Тодорова - мениджър връзки с обществеността в “Дънди прешъс металс”.

“Дънди прешъс металс” подкрепя малки фирми и ние знаем колко е важно това за тях. Ако някои от победителите в конкурса “Големите малки” решат, че могат да развиват бизнес в областите на Челопеч, Златица, Чавдар и Крумовград, могат да разчитат и на нас, каза Тодорова.

Знам през какво сме преминали и докъде сме стигнали, опитваме се да помагаме на всеки, изпаднал в беда на пътя. Оценявам високо наградата и знам, че тази сума, използвана по правилния начин, може да се умножи многократно, заяви Кристиян Найденов. Победителите в конкуса получават безплатна реклама в платформата на “24 часа” на стойност 10 000 лв.

“Найденови ауто” е семейна компания. Кристиян, който я основава, признава, че преди няколко години буквално нямал изход. Трябвало да намери с какво да се занимава и понеже от малък имал интерес към колите за пътна помощ, му хрумнало да направи нещо такова.

Започнал с баща си буквално без никакви средства,

с първия заем купили репатрак за 10 хил. лв.

Сега имат 5 специализирани камиона, включително такъв, който може да пренесе строителна техника.

Кристиян е баща на две деца - на 8 и 2 години, и балансирането между семейството и работата е доста трудно. Особено за този тип бизнес, при който ще получиш толкова, колкото изработиш.

Но дейността на фирмата се разраства. Преди година Кристиян започва нова и иновативна услуга - доставка и монтаж на акумулатори на адрес, нещо, което кой знае защо никоя друга компания за пътна помощ не предлага поне в столицата. Всеки доставя и връчва на клиента акумулатора, докато Кристиян купува нужния и го монтира. Поддържа на склад всякакви видове, защото не се знае в кой момент на кого какво ще му потрябва.

Наложило се да научи и какво е SEO - search engine optimisation,

за да може фирменият сайт да се открива бързо

Защото за услуги, каквито фирмата му предлага, никой не чете от интерес, а търси информация, когато му се наложи.

А в тези случаи клиентът има нужда от бърза реакция и в най-кратко време да получи информация и помощ. Още повече че това се случва най-често от мобилен телефон на пътя.

Затова е много важно сайтът на “Найденови ауто” да е добре позициониран в интернет, което става с помощта на линкове, прикачени към материали с много четения.

Помага и блогът в сайта на фирмата, в който има над 200 статии, изпълнени с ключови думи.

Заради нарастването на поръчките, включително и от конкуренти, които ги търсят за помощ, Найденови планират да отворят и физически магазин за акумулатори. В плановете им е и да наемат още хора.

Други от От страната и света

Агония по делото за прегазения Филип: Свидетели отказват, водят принудително петима в съда

От "Ангели на пътя" се срещнаха с вътрешния министър Атанас Илков преди делото, той обеща повече контрол, глоби и лаборатории Когато стигнахме до автомобила, блъснал момчето

Прокуратурата разследва ютюбъра Любомир Жечев за филма за схемата "Исторически парк"

След сигнал на "Исторически парк" варненската прокуратура е образувала досъдебно производство за финансова измама срещу ютюбъра Любомир Жечев за филма му

Атанас Запрянов: Трябват подготвени хора да оперират със сложните оръжейни системи

„Модернизацията и превъоръжаването на Българската армия е много важен процес. Дълго време това беше основен приоритет в нашата отбранителна политика. Разбира се, той остава като приоритет

Ердоган загуби най-големия си враг - изгнаникът Гюлен почина на 83 г. в САЩ

Анкара обвини духовника, че стои зад опита за преврат през 2016 г. Живеещият в САЩ духовник Фетхуллах Гюлен, дългогодишен яростен съперник на Реджеп Ердоган, почина на 83 години

Полицейска акция срещу купения вот проведоха в област Монтана

Полицейска операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите и други престъпни прояви, бе проведена днес в област Монтана

>