Григор Димитров: Последните месеци бяха трудни за мен

20.10.2024 19:26
Григор Димитров Снимка: сайт на турнира в Стокхолм

Последните месеци бяха много трудни за мене по отношение на физическото ми състояние. Бях контузен. И въпреки това, направихме възможното, за да играя на това високо ниво.

Това каза след загубения финал в Стокхолм Григор Димитров. Бившият №3 отстъпи о той 4:6; 3:6 от Томи Пол в спора за титлата в шведската столица.

"Аз съм много щастлив и благодарен да играя пред вас тук. И толкова години съм го правил. Много е емоционално за мене и съм щастлив, че успях да се представя на това ниво", започна Димитров от корта, обръщайки се към публиката.

"Също така и моят противник беше много добър, поздравления за Томи и за неговите хора, които са зад гърба му.

"Има още няколко седмици да играя до края на сезона и съм много щастлив, че мога да го правя. Благодаря на всички от организацията на турнира, чак до момчетата, които подаваха топките, съдиите. Това място, на което се провежда турнирът, определено е едно от най-любимите ми. Благодарен съм за всичко, което правите за нас. Наистина беше една много специална седмица за мене и още веднъж поздравления за Томи", завърши Григор Димитров.

Други от Тенис

Григор Димитров призна за паник атаки, днес от 16 часа играе финал в Стокхолм

Григор Димитров сподели, че му се е случвало да страда от тревожност и панически атаки.  „Би било лъжа, ако кажа, че никога не съм имал подобни проблеми

Григор Димитров ще вземе специален бонус за забележителния си сезон

Григор Димитров почти приключва един от най-добрите сезони в кариерата си. Освен с място поне в топ 20 на световната ранглиста ще завърши годината и с приличен финансов бонус

Дъжд прекъсна мача на Григор Димитров в Шанхай

Дъжд прекъсна мача на най-добрия български тенисист Григор Димитров срещу белгиеца Зизу Бергс от втория кръг на турнир в Шанхай (Кит) от сериите "Мастърс 1000"

Григор Димитров: Новак Джокович е голяма звезда и всичко му е позволено

Григор Димитров коментира посещението на Новак Джокович, което се превърна в едно от централните събития в България миналата седмица. Двамата изиграха демонстративен мач в “Арена София”

Завещание на седмицата: Лъжичка музикален катран в тенис кацата с мед

Във вторник световният празник на тениса беше в България. Един от най-великите в този спорт в света за всички времена - Новак Джокович, дойде в София. За демонстративен благотворителен мач с

>