Защо Хейли Бийбър държи родителите си далеч от сина си?

18.10.2024 19:53
Младата майка Хейли Бийбър избира да държи родителите си далеч от новородения си син Джак Снимка: Instagram/@haileybieber

Младата майка Хейли Бийбър избира да държи родителите си далеч от новородения си син Джак. Според запознати моделката отдавна е в конфликт със Стивън и Кения Болдуин заради различните им религиозни и политически убеждения.

27-годишната Хейли роди първото си дете от съпруга си Джъстин Бийбър през август. И докато много нови майки биха приветствали помощта на родителите си в този момент, тя е решена да спазва дистанция.

Въпреки че баща й, 58-годишният актьор Стивън Болдуин, отпразнува раждането на внука си с публикация в Инстагрм, която Хейли не хареса от собствения си акаунт, майката на модела избра да не отбелязва момента в собствената си социална мрежа.

Това видимо доказва, че явно има обтегнати отношения между Хейли и родителите й, които според техни близки започнали да се "разпадат" още повече, когато тя забременяла.

"Отношенията на Хейли със семейството й са влошени от известно време", споделя източник пред американската преса. "Тя беше по-близка с майка си, но това започна да се променя, когато забременя, защото го криеше от семейството си в продължение на месеци."

Ситуацията, която в крайна сметка тласнала Хейли към това крайно решение, била, когато баща й споделил публикация, призоваваща феновете да се молят за дъщеря му и Джъстин, нещо, което предизвика безпокойство у двойката.

"Хейли вдигна скандал на семейството си, когато баща й поиска да се молят за Хейли и Джъстин и тя му каза, че не иска той да се меси в живота й", казва още източникът.

"Хейли искаше да не бъде свързвана с името Болдуин от години и беше повече от щастлива да смени фамилното си име на Бийбър в секундата, когато тя и Джъстин се ожениха", допълва още вътрешният човек.

Наскоро моделката призна, че вече не е толкова близка със семейството си, колкото е била в миналото. "Не съм много близка със семейството си в този момент от живота си", каза тя пред W Magazine. "Вече съм самостоятелна личност и изградих собствено семейство. Но когато погледна назад към детството си и как израснах, имам много мили, красиви спомени."

Хейли е поддържала връзка с майка си през годините, но се твърди, че напрежението е назряло, тъй като се е чувствала като "черната овца" на семейството в сравнение с по-голямата си сестра Алая, пише dir.bg.

Други от Възход и падение

Дизайнерите на сватбената рокля на принцеса Даяна се споразумяха за скиците на модела

Дизайнерите на сватбената рокля на покойната принцеса Даяна се споразумяха за продажбата на скиците си, съобщи АП. Дейвид и Елизабет Еманюъл, които бяха съпрузи, но се разведоха

Камерън Диас се връща в света на киното след 10-годишна пауза

Камерън Диас се завръща в света на киното. Слеващата година ще я видим в екшън комедия с Джейми Фокс, а малко понататък ще озвучи принцеса Фиона в „Шрек"

Джейн Фонда получава престижна награда

Актрисата и активистка Джейн Фонда ще прибави към многобройните си отличия и наградата за цялостно творчество на американската Гилдия на актьорите, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА

ASAP Rocky от самото начало е знаел, че Риана ще бъде един ден майка на децата му

Рапърът A$AP Rocky разкри, че винаги е знаел, че един ден Риана ще бъде майка на децата му. В интервю за W Magazine Раким Мейърс, както е истинското му име, сподели: "Ние имаме много дълга история

60 платна в изложба разказват за живота и таланта на художника Симеон Николов

60 живописни картиин са част от юбилейната изложба на Симеон Николов в зала „Райко Алексиев" в Съюза на българските художници (СБХ). Идеята на експозицията е да се представи цялостно творчеството на

>