37-годишен от Пещера задигна 8000 лв. и златни накити от свои близки

17.10.2024 12:23 Диана Варникова
ОДМВР-Пазарджик

Млад мъж, извършил солидна кражба от свои роднини, е разобличен от служители на Районното управление на полицията в Пещера.

До разплитането на кражбата се стигнало, след като в  полицейското управление в родопския град се получил сигнал от 81-годишен местен жител. Това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Той съобщил на органите на реда, че от къщата му липсвали сумата от 6000 лева, 1000 евро и различни златни накити, които били собственост на него и на жената, с която съжителства.

Веднага в къщата на потърпевшите била изпратена дежурна група при РУ-Пещера, която извършила оглед. Криминалистите от районното управление поели разследването на случая.

Оказало се, че автор на посегателството е 37-годишен мъж, който е техен близък и живее на същия адрес. Откраднатите пори и вещи са намерени, а по случая се води досъдебно производство.

Други от От страната и света

Само в "24 часа" на 22 октомври - Гроздето супер заради жега + суша, но виното 10% по-скъпо

Само в "24 часа" на 22 октомври четете: Купуват по-малко бензинови коли, но качват цени, за да стигнат тези на ток За производителите на автомобили в Европа предстои "Есен на ужаса"

Как да се справяте с колега самохвалко и защо това е пасивно-агресивно поведение

Не му бъдете възхитена публика и ще го лишите от най-голямото му удоволствие "Точният човек" е специален проект на "24 часа" за професионалния успех, растежа в кариерата, личностното развитие

Зарязани мъже отвличат, бият и плашат с убийство своите бивши

От август 2023-а тези случаи също са домашно насилие Жена е отвлечена и жестоко пребита от бившия си приятел. Друга е избягала след месеци тормоз, но насилникът я намерил в съседен град и я

Български астронавт на хоризонта след посещение на шефа на НАСА у нас

В миналото смятаха Бил Нелсън за сенатор "сухар", а той провокира Златния век на космическите изследвания Харизматичният лидер призова студентите да учат здраво, да участват в изследвания

Агония по делото за прегазения Филип: Свидетели отказват, водят принудително петима в съда

От "Ангели на пътя" се срещнаха с вътрешния министър Атанас Илков преди делото, той обеща повече контрол, глоби и лаборатории Когато стигнахме до автомобила, блъснал момчето

>