Брачен консултант съди Д-р Дре заради заплахи, иска 10 милиона долара

16.10.2024 12:30
Доктор Дре СНИМКА: Инстаграм/drdre

Д-р Дре е обвинен в отправяне на поредица от заплахи към своя бивш брачен консултант в ново заведено дело за 10 милиона долара.

То е заведено от д-р Чарлз Софи, психолог, който твърди, че е съветвал роденият в Комптън музикален магнат и бившата му съпруга Никол по време на брака им и е бил посредник между тях след раздялата им, съобщи TMZ след преглед на правни документи по делото.

В тях се твърди, че Софи е бил изплашен от заплахите на рапъра и в резултат на това днес носи бронежилетка като предпазна мярка. Психологът разказал пред съда, че през февруари 2023, година и два месеца след финализирането на ожесточения му развод, Дре започнал да го залива с "оскърбителни и заплашителни текстови съобщения", пише TMZ. Софи казва, че основателят на Beats Electronics лъжливо го обвинил, че е организирал клеветническа кампания срещу него на фона на раздялата с Никол, съобщава изданието.

Дре изпратил текстови съобщения, в които се заричал, че "ще накара Чарлз да си плати", наричайки го с всякакви обидни епитети. В един момент музикантът накарал сътрудниците си, маскирани като агенти на ФБР, да се свържат със Софи в комплекса, в който живее, твърди той в иска си, според TMZ. Те го заплашили с физическа саморазправа, заради което ищецът похарчил значителна сума, за да обезопаси дома си. Освен че започнал да носи бронежилетки и шапки, когато напуска дома си. Той поискал от съда да издаде ограничителна заповед, която да държи Дре на поне 100 метра разстояние от него.

Адвокатът на рапъра обясни, че през 2023 г. клиентът му е подал поверителна жалба до Остеопатичния медицински съвет на Калифорния относно опита си със Софи, пише Dir.bg.

Други от Възход и падение

Простреляха многократно бившия китарист на Ози Озбърн, докато разхожда кучето си. В тежко състояние е

Джейк И. Лий, бивш китарист на Ози Озбърн, е бил прострелян многократно и тежко ранен в Лас Вегас рано сутринта във вторник, съобщи АП. Полицията обяви, че Лий е бил прострелян около 2:40 ч

Иде ЧРД на Happy Birthday! Мерилин Монро и Кенеди прославиха най-известната песен в света

В 131-годишната ѝ история екипажът на “Аполо 9” поздравява с нея директора на НАСА “Happy Birthday to You” - всеки от нас чува тази песен със сигурност веднъж в годината

Народният театър: Александър Морфов не е възстановен на работа

Съдът отмени уволнението на режисьора от директора на Народния театър „Иван Вазов" Васил Василев Александър Морфов не е възстановен на работа в Народния театър „Иван Вазов"

Сериалът "Емили в Париж" изостри отношенията между Париж и Рим (Видео)

Сериалът "Емили в Париж" на платформата "Нетфликс" изостри отношенията между столиците на Франция и Италия след изказване на президента Еманюел Макрон

Групата "Молец" разбиха спекулациите, не се разделят (Видео)

"От името на Крис Макаров и Юли Славчев, както и целия екип, който стои зад група МОЛЕЦ, искаме да обявим официално, че спекулациите, тиражирани в последната седмица относно разпадането на дуото

>