Дъщерята на Еминем разкри дали чака момче или момиче (Видео)

16.10.2024 08:01
28-годишната Хейли Джейд Снимка: Twitter/@unapologhetto

Дъщерята на Еминем Хейли Джейд, която чака бебе, обяви пола на рожбата си. Новината идва само седмица след като тя разкри, че рапърът ще става дядо.

28-годишната Хейли и съпругът й Евън използваха подкаста й "Just A Little Shady", за да споделят щастливия момент с всичките й почитатели.

Хейли и Евън, които се ожениха през май, разкриха новината, като пуснаха златен балон към края на интернет шоуто, след като разказаха как тя е скрила бременността.

След като Хайли спука балона, заваляха сини конфети, от което става ясно, че щастливата двойка очаква момче.

Хейли каза на феновете си, че съпругът й Евън е бил изключително "развълнуван" да разбере, че ще има син. "Евън каза: "Ще ловува с мен. Ще идва на голф с мен." Аз обаче заявих: "Добре, добре, но той все пак ще идва по магазините с мен."

Миналата седмица 51-годишният рапър Еминем обяви, че дъщеря му очаква първото си дете и че той ще става дядо.

Той сподели новината в новото си музикално видео към песента си "Temporary", което включва кадри, в които плаче преди да я отведе към олтара и в момента, в който тя му казва за бременността си.

Към края на видеото Хейли подарява на баща си фланелка на "Детройт Лайънс", на гърба на която пишеше "дядо", както и ултразвукова снимка на бъдещото бебе.

Докато възприема новината, 15-кратният носител на "Грами" изглежда шокиран, докато се взира в ултразвуковото изображение, със смеещата се до него Хейли.

Други от Възход и падение

Простреляха многократно бившия китарист на Ози Озбърн, докато разхожда кучето си. В тежко състояние е

Джейк И. Лий, бивш китарист на Ози Озбърн, е бил прострелян многократно и тежко ранен в Лас Вегас рано сутринта във вторник, съобщи АП. Полицията обяви, че Лий е бил прострелян около 2:40 ч

Иде ЧРД на Happy Birthday! Мерилин Монро и Кенеди прославиха най-известната песен в света

В 131-годишната ѝ история екипажът на “Аполо 9” поздравява с нея директора на НАСА “Happy Birthday to You” - всеки от нас чува тази песен със сигурност веднъж в годината

Народният театър: Александър Морфов не е възстановен на работа

Съдът отмени уволнението на режисьора от директора на Народния театър „Иван Вазов" Васил Василев Александър Морфов не е възстановен на работа в Народния театър „Иван Вазов"

Сериалът "Емили в Париж" изостри отношенията между Париж и Рим (Видео)

Сериалът "Емили в Париж" на платформата "Нетфликс" изостри отношенията между столиците на Франция и Италия след изказване на президента Еманюел Макрон

Групата "Молец" разбиха спекулациите, не се разделят (Видео)

"От името на Крис Макаров и Юли Славчев, както и целия екип, който стои зад група МОЛЕЦ, искаме да обявим официално, че спекулациите, тиражирани в последната седмица относно разпадането на дуото

>