33-годишната Елена Виан стана "Мис Свят България"

14.10.2024 00:35 Лили Първанова
Елена Виан стана победителка Снимка: "България Днес"
Писова (с червената рокля) стана "Мис София" Снимка: "България Днес"
Венета Кръстева (в средата) държи правата на "Мис Свят България" Снимка: "България Днес"

33-годишната Елена Виан стана "Мис Свят България" на церемония в неделя вечерта.

Тя ще представи страната на световния конкурс в Мексико на 16 ноември.

Красавицата е от Хасково, висока - 1,75 см с мерки 91-62-90. Обича да танцува, да рисува и работи като дизайнер.

"Мис Юнивърс" пък стана 27-годишната Елвира Йорданова от Русе. Тя е инфлуенсър, обича пътуванията и спорта.

Красавицата Биляна Писова стана новата "Мис София". Риалити звездата от "Островът на 100-те гривни" пребори конкуренцията на 15-те момичета в конкурса.

21-годишната брюнетка от Благоевград бе представена с перфектни мерки 90-65-90 и с височина от 176 см. "Нейното хоби е спортът - по-конкретно фитнес и всякакви тренировки", пише в кратката й визитка на конкурса.

Писова в момента е една от големите звезди в риалити формата "Островът на 100-те гривни". В предаването Биляна и мускулестият мачо Берке въртят страстна любов и са неразделни.

Страстта между двамата пленява почитателите на риалити формата и дава още по-силен заряд на шоуто. След края на снимките обаче няма и помен от любовния пожар между двамата.

Интересен факт е, че "златното" момиче на художествената ни гимнастика Биляна Писова е дъщеря на Мирослав Писов - бивш директор на РЗБОП - Благоевград, и един от петимата антимафиоти, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората.

Иначе бляскавата церемония по награждаването бе водена от актьора Башар Рахал.

Претендентките за най-престижните титли се представиха облечени в коктейлни тоалети, аксесоари и официални бални облекла и прецизно стилизирани модели бански костюми.

Сцената бе превзета от хитовия 100 Кила и неговия музикален бенд състав. Народните изпълнителки - сестри Костадинови, в динамиката на събитието изпълниха тематичен репертоар, начело с песента си "Българка". Сцената посрещна и любимците на публиката - братя Аргирови.

По традиция българските победителки за най-реномираните световни формати, се определят от експертно жури, включващо компетентни представители на лайфстайл средите и родния шоубизнес, част от които: Венета Кръстева - лицензиант на Мис Свят и Мис Вселена за България и продуцент на конкурса, Мариана Микели Mad Mood Milano Fashion Week, Пламен Мирянов, Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова, Мис Вселена България 2023 Юлия Павликова, дизайнер Юлия Салакина и Мистър Свят България 2024 Михаил Ситев.

За хореографията на ревю-спектакъла се погрижи Мариян Стефанов.

Други от Възход и падение

Мария Илиева обяви дует с рок легендата Джо Лин Търнър

"Малко е да се каже, че се вълнувам. От няколко месеца насам не мога да си намеря място.... Аз имам дует с Джож Лин Търнър!" Това написа популярната певица Мария Илиева на профила си във Фейсбук

9-годишният Филип, който води предаване по БНТ, мечтае да няма роботи, които да "сменят човека"

Преди три години стана любимец на зрителите с ролята на Макс в сериала "Татковци" Какво правят пчелите в кошерите, как правят меда и защо те са най-важните същества на планетата

Сръбската рок банда "Пекинска патка" забива в София

Сръбската банда от Нови Сад "Пекинска патка" ще направи концерт в столичен клуб на 16 октомври. Една от първите и най-известни пънк рок групи, създадена още в бивша Югославия

Дизайнерът Джорджо Армани планира да се пенсионира в близките години

Италианският моден дизайнер Джорджо Армани каза в интервю, публикувано днес, че планира да се пенсионира в близките две-три години, съобщи Ройтерс. Армани е на 90 години и досега пазеше мълчание по

Тате, виж колко е грозно - и на Аспаруховия мост вместо неприлични драсканици грейват Калоянчев и Тодор Колев

Михаил Велчев организира и дава парите, графити артистът Нико рисува Незабравимите усмивки на любимите актьори Георги Калоянчев и Тодор Колев вече посрещат влизащите във варненския кв. "Аспарухово"

>