Християн Гущеров не се виждал с баща си Добромир от 5 години

12.10.2024 22:16
Светлана Гущерова и мъжът ѝ Християн Гущеров СНИМКА: инстаграм

„Баща ми работеше в телевизията и съм прекарал много време там. Първите ми снимки бяха за шапката на предаването „НЛО", бил съм на 6-7 години. Калоянчев беше там и заръча „Цял живот да казваш, че си снимал с мен". Тогава не знаех кой е и си викам „Какво ми говори този чичко". Баща ми създаде „НЛО" и „Клуб НЛО". Това  разказа пред Би Ти Ви Християн Гущеров за баща си Добромир Гущеров.

„Баща ми е много принципен човек, изключително умен и образован. С майка ми съм в прекрасни отношения, тя е лекар във ВМА. Много добър и мил човек. Татко се ожени за втори път и всеки си пое по своя път. Безкрайно обичам и двамата. С баща ми не сме се виждали около 5 години и ми липсва" – добави Християн.

Той поясни, че бракът му със Светла няма връзка с това отчуждение.

„Допуснах грешки, неправилни действия от моя страна, но тези грешки не са фундаментални. Надявам се да има стопляне на отношенията. Аз съм едно дете на своите родители, не виждам кой може да спечели от това. Хората ще кажат, че го правя за пари. Не търся пари от него, търся приятеля си, с когото сме си споделяли. Смятам, че той трябва да предаде на внуците си опита си. Искам да му кажа, че ми липсва и го обичам! И да си види внучетата" – призна Християн.

Относно слуховете, че е пристрастен към хазарта, той отговори, че никога не е ходил в казино, не се интересува от хазарт и не гледа спортни предавания.

Светлана сподели пред Алекс Сърчаджиева, че Християн не я бие, а напротив – много е мил.

„Нямам анорексия. Винаги съм искала да бъда слаба и така се харесвам. Никога не е имало трети човек в нашата връзка. Черни магии не правя, имам 4 деца и нямам време за такива неща" – коментира Светла най-разпространените слухове.

Миналата година тя сподели пост в социалните мрежи, че се разделя със съпруга си.

„Съжалявам за този пост. Аз съм много импулсивна, ядосвам се за дребни неща. Имахме неразбирателство вкъщи и знаех, че така ще го провокирам, ще го ядосам. Иначе той никога не се ядосва. След това му се извиних" – поясни майката на 4 деца.

„Вкъщи имаме проблем с чистенето, защото минаваме границите на нормалното" – разказа с усмивка Християн за манията на Светлана Гущерова да чисти.

„След като сме вечеряли, вече никой нищо не може да вземе от кухнята. Иначе тя готви много хубаво, не много неща, но хубаво. А нейната баница е най-вкусната на света" – призна Гущеров.

Други от Възход и падение

Българските рекорди - признати и непризнати от уж подобрения на Стефка до скандалните на Цанко в плуването

Преди години бе доста лесно. Световни рекорди се поставяха в спорта, а имаше и книгата на "Гинес". И точка. Днес се навъдиха толкова много организации, които уж регистрират постижения

Теди Москов: Когато гордостта е в съчетание с неграмотност, е обезсилващо

Когато гордостта е в съчетание с неграмотност, е обезсилващо. Баща ми казваше „Теди е кодош". Аз се кодоша. Може би съм някакъв вид присмехулник съм. Доколко е било полезно, или не, не знам

Азис: Простиха ми, че съм гей и циганин заради гласа ми

"Простиха ми, че съм гей, простиха ми, че съм циганин заради гласа ми", казва Васил Боянов - Азис в интервю. "Ти се раждаш различен и нито една пропаганда не може да обърне твоята сексуалност"

Рок историите на Кирил Маричков

Спират "Щурците" за няколко месеца, след като изпели парче на "Бийтълс" Не им дават да изпълнят "Веселина" на "Мелодия на годината", защото авторът й Радой Ралин е забранен От Концертна дирекция им

На 12 октомври рожден ден имат

Проф. д-р Митко Георгиев, бивш ректор на ХТМУ Валентин Йовев, бивш зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството Иво Янакиев, бронзов олимпийски медалист по гребане Кина Андреева

>