Потрошиха линейка в село Хаджи Димитрово, отзовала се за жена в тежко състояние

12.10.2024 15:02
Линейка СНИМКА: Архив

Потрошиха линейка на спешния център в Казанлък, която се е отзовала на адрес за жена в тежко състояние в село Хаджи Димитрово, Казанлъшко.

Отивайки на адреса спешните медици влизат в дома на болната жена и установяват, че трябва да я превозят с реанимационния автомобил, съобщи БГНЕС.

Излизайки отвън медиците виждат, че стъклото на задната врата е ударено с камък и е счупено. Наложило се да извикат друга линейка, която да превози пациентката до спешния център, а полиция на място да извърши оглед и да вземе необходимите мерки.

Това не се случва за първи път със спешните медици в Казанлък и региона. Преди няколко дни друг автомобил на Центъра за спешна помощ пропадна в изкоп на ВиК и е извън строя.

Така още един автомобил за няколко дни няма да е на разположение. Спешният център в Казанлък обслужва 5 общини и е един от най-големите центрове в България като обслужваща територия.

Други от От страната и света

Катастрофа пред КАТ в София (Снимки)

Два автомобила са се блъснали на кръстовището пред КАТ в столицата. За инцидента става ясно от снимка, споделена във фейсбук групата "Катастрофи в София"

Германската икономика търпи загуби след връщането на граничния контрол

Германският бизнес предупреди, че връщането на граничния контрол се отразява негативно на икономиката на страната. Според германската търговско-индустриална камара компаниите се сблъскват с ежедневно

Левон Хампарцумян: С увеличението на минималната заплата неукият ще взема почти колкото лекар

„Стратегическа грешка е увеличението на минималната работна заплата. Това означава, че всеки, дори този, който не е положил никакви усилия да се образова и да научи занаята

Бащите по-често убиват децата си, но майките - по-жестоко

За 10 г. у нас 5 жени попадат в сливенския затвор за смъртта на рожбите си Наказанията им са от 6 г. и 6 месеца до 12 г. Криминален психолог: При проблем с партньора детето се превръща в пречка Пет

Кулинарни изкушения и много атракции на Фестивала на тиквата в Тетово

Кметът на община Русе Пенчо Милков и заместник-кметът Димитър Недев присъстваха на Седмия традиционен фестивал на тиквата, който се провежда в село Тетово

>