Локо (Пд) се разделя с Любо Пенев

11.10.2024 11:52
Любо Пенев Снимкка: LAP.BG

"Локомотив" (Пловдив) започна преговори за разтрогване на договора на старши треньора Любослав Пенев по взаимно съгласие, съобщиха от футболния клуб в петък.

Разговори за прекратяване на взаимоотношенията ще бъдат проведени и с неговите помощници Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев.

До окончателната раздяла с Пенев е екипа му "черно-белите" ще бъдат водени от Христо Златински.

Любослав Пенев застана начело на "железничарите" преди началото на настоящия сезон, като след 11 изиграни мача "Локомотив" заема десетото място в класирането на Първа лига с 12 точки.

Други от Футбол

Половината Първа лига смени старши треньорите си за 3 месеца

"Локо" (Пд) освободи старши треньора си Любослав Пенев със специална заповед, парафирана от изпълнителния директор (име не се споменава, има само подпис и печат) в петък

Наско Сираков с маратонки "Гунди" за "Магията Гунди" на стадион Георги Аспарухов (Снимки)

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, присъства на "Магията на Гунди". Събитието се проведе на стадиона на Левски по повод филма "Гунди - Легенда за любовта"

Звезда на "Ботев" с тежка контузия, аут е до края на сезона

Полузащитникът на "Ботев" (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки на коляното, съобщиха от футболния клуб. Испанският халф получи травмата по време на шампионатния двубой срещу "Левски"

На 36 г. почина журналистът и бивш директор във ФК ЦСКА 1948 Емил Коцев

Бившият директор на ФК ЦСКА 1948 и спортен журналист Емил Коцев е починал внезапно в неделя вечерта едва на 36 години. Коцев бе административен директор на клуба в началните му години

"Лудогорец" видя зор, но надви 1:0 "Локо" (Пд) за 5-а победа поред (Снимки)

Серийният шампион "Лудогорец" (13 поред) видя зор срещу разклатения от здрава управленска криза "Локо" (Пд), но успя да го пречупи в Разград. Домакините удариха 2 греди

>