На филма за Гунди премиера и за новите светски двойки

11.10.2024 01:00
“Първият ерген” Виктор Стоянов и водещата по Би Ти Ви Поли Недкова направиха първата си публична поява като двойка.
Александра Богданска се появи с нов мъж. СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА И ПЛАМЕН КОДРОВ

“Първият ерген” Виктор Стоянов показа половинката си - тв водещата Поли Недкова

Кои са новите светски двойки у нас?

Загърбили слуховете, те избраха да се покажат публично сред 8000 души, дошли на дългочаканата премиера на филма “Гунди - Легенда за любовта”.

Хиляди знаменитости, актьори, инфлуенсъри и спортисти минаха по специално обособения 20-метров килим, който напук на традицията да е червен, беше син заради “Левски”. Именно на него освен бляскавите рокли и хубавите костюми някои от VIP гостите показаха и любимите си. Така “първият ерген” Виктор Стоянов и водещата по Би Ти Ви Поли Недкова направиха първата си публична поява като двойка. От известно време се носеха слухове, че двамата са заедно, но чак сега се представиха в обществото и позираха прегърнати за снимка.

Александра Богданска също се появи с новия си партньор - Мартин Светломиров. Водещата на “Биг Брадър” е бивша жена на Даниел Петканов, от когото има син - Габриел.

По синия килим мина и актьорът Даниел Върбанов, който има роля в лентата, заедно с приятелката си Александра Лашкова. Двамата участваха в сериала на БНТ “Войната на буквите”, където май е пламнала любовта им.

Много от звездите доведоха децата си. А актьорът Филип Буков беше с майка си Росица Букова, която празнува рождения си ден на премиерата.

Други от Новина в снимка

Десислава Атанасова споделя кадри от рождения си ден

Съдийката в Конституционният съд на България Десислава Атанасова се похвали в личния си профил в инстаграм с пожелания за рождения си ден, който беше на 8 октомври

Виж отговора на фотозагадката: Коя е тази бивша евродепутатка, според която Израел няма да спечели мира в Близкия изток

Отговорът на фотозагадката от 7-ми октомври е Надежда Нейнски. Въпросът беше: Коя е тази бивша евродепутатка, според която Израел никога няма да спечели мира в Близкия изток

Фотозагадка: Коя е тази бивша евродепутатка, според която Израел никога няма да спечели мира в Близкия изток?

Фотозагадката от днес е: Коя е тази наша бивша евродепутатка, според която Израел никога няма да спечели мира в Близкия изток? Жокер: Удостоена е с най-високото държавно отличие на Франция с указ на

Извадиха 33-килограмова риба от язовир "Копринка"

След снимките рибата е пусната на свобода  Петьо от Казанлък хваща огромния бял амур от водите на "Копринка"  Огромен 33-килограмов бял амур извадиха от язовир "Копринка"

Кейт Мидълтън покани в "Уиндзор" фотографка, болна от рак

Принцът и принцесата на Уелс поканиха в замъка "Уиндзор" фотографка, която страда от рядка форма на рак.  Кейт Мидълтън, която наскоро обяви, че е приключила лечението с химиотерапия

>