Дженифър Лопес за раздялата си с Бен Афлек: Не мога да търся щастие в други хора

09.10.2024 20:24
Дженифър Лопес КАДЪР: Инстаграм/jlo

"Да бъда във връзка, не ме определя като човек. Не мога да търся щастието в други хора. Трябва да намеря щастието в себе си." Така Дженифър Лопес за пръв път коментира раздялата си със своя съпруг Бен Афлек.

Певицата се откри пред комика Ники Глейзър за Interview Magazine, където Джей Ло призна, че „целият й свят се взривил" след излизането на нейния музикален филм „This Is Me... Now: A Love Story", което е довело до това любовната й история с Бен да заеме централно място.

Въпреки че Дженифър не назовава Бен директно, тя намекна какво е предизвикало крах на брака й. "Трябва да си завършен като личност, ако искаш да имаш нещо, което е завършено." Звездата споделя, че вярвала, че е постигнала хармония със себе си, но това лято разбрала точно обратното, пише dariknews.

„Трябваше да изляза от зоната си на комфорт и да бъда сама. Исках да докажа на себе си, че мога да постигна това, да бъда завършена."

Джей Ло разказа още, че след раздялата е изпитвала микс от силни емоции - страх, тъга и отчаяние.

На този етап Лопес няма никакво намерение да търси друг мъж в живота и споделя, че е във фаза, в която иска да се фокусира изцяло върху себе си.

Други от Възход и падение

Шумахер: 11 г. живот в капан

Легендарният пилот за първи път от 2013 г. присъства на събитие – сватбата на дъщеря му Джина. Гостите трябваше да оставят телефоните си на входа Въпреки че състоянието му е строга тайна

Вижте кой мина по синия килим за среща с Гунди (видеорепортаж)

В сряда в София се състоя официалната премиера на филма "Гунди - легенда за любовта". Сценарист на филма е Емил Бонев, режисьор Димитър Димитров, оператор Борис Славков

Масово се кълнат, че не гледат "Биг Брадър", но всички го коментират

Точно като "Ергенът", уж никой не е гледал "Биг Брадър", но социалните мрежи врят и кипят от коментари, най-вече от тези, дето се кълнат, че никога няма да си пуснат да гледат "такава простотия"

“Разходка в Рая” - с абстрактна живопис Ралица Стоицева рисува изминалите години

Абстрактната живопис, наситена с емоция, чувственост и неподправена жизненост - така могат да бъдат описани картините на Ралица Стоицева, които художничката ще покаже в изложба във “Виваком Арт Хол

ФБР върна открадната картина на Моне на нейните собственици

ФБР върна открадната картина на Моне на нейните собственици, предаде Ройтерс. През 1940 г. нацистите конфискуват творба на Клод Моне и седем други произведения на изкуството от Адалберт и Хилда

>