ГЕРБ представи управленската си програма за следващите 4 години

08.10.2024 10:19
Георги Георгиев

ГЕРБ представи управленската си програма за сигурно и стабилно управление за следващите 4 години. Това обяви кандидатът за Пловдив-град от ГЕРБ Георги Георгиев.

"Вижте приоритетите ни в едни от ключовете сектори за България - правосъдие, образование, икономика, транспорт, спорт и култура.

ГЕРБ припознава образованието като основен фактор за развитието на икономиката. Гарантираме промяна в учебните програми, за да скъсим пътя между образованието и пазара на труда. Продължаваме инвестициите в преподавателите, както и в изграждането и реновирането на училища и детски градини.

ГЕРБ гарантира 100% безплатно саниране. Ще продължим програмата за саниране, която оставихме през 2022 г. и по която бяха обновени над 2000 гради, в които живеят над 170 хиляди български семейства.

ГЕРБ гарантира, че българските доходи ще догонят 80% от средноевропейските и до края на управленския ни мандат ще имаме 120 млрд. евро растеж. Ще произвеждаме повече, за да имаме изпреварваща икономика.

ГЕРБ гарантира трайно, устойчиво и качествено законодателство. Само ГЕРБ може да гарантира бърз и справедлив процес, ръководен от компетентни магистрати. Ще продължим и с мерките срещу корупцията.

ГЕРБ гарантира рехабилитацията на 2000 км републикански пътища. Ще довършим всички започнати от нас проеки - AM "Хемус", "Струма", Ботевград-Мездра, софийският околовростен път - и то в най-тежката му част между бул. "Братя Бъкстон" и AM "Струма".

ГЕРБ гарантира подобряване на законодателната рамка за насърчаване на инвестициите чрез нов Закон за публично-частното партньорство.

ГЕРБ гарантира изграждането на 15 стратегически индустриални парка на територията на страната.

ГЕРБ е гарант за увеличение на финансирането на спортните клубове с 200%. За да имат стимул да развиват българските спортисти.

ГЕРБ изпълни ангажимента си за чувствително увеличение на бюджета за култура. Гарантираме осъществяване на дълбока структурна реформа на модела на финансиране на културния сектор.

За сигурност и стабилност гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 18 в бюлетината."

Други от От Пловдив

Не могат да открият главата на разчленения от приятел 42-годишен Атанас Христев

По тази причина съдебните лекари не успяват да посочат причината за смъртта Категорични са само, че откритите на различни места останки са от един и същи труп Главата на 42-годишния Атанас Христев

Зам.-областният управител на Пловдив и служители на администрацията дариха кръв

Зам.-областният управител инж. Атанас Ташков и десетки служители дариха кръв в мобилния кабинет на Районния център по трансфузионна хематология, който беше ситуиран пред сградата на областната

Освободиха с парични гаранции "мозъка" и "мускулите" на схемата за източване на театрите (Обзор)

Стремежът ни е да стигнем до служители в Министерството на културата, ако сред тях има замесени, заяви прокурорът Виктор Янков Тайнствен мъж с фамилия Георгиев поръчвал назначенията Софтуерният

Майката на обезобразения Адриян договори 3 г. условно, пастрокът също призна вина за по-малка присъда

Друг състав на Районния съд трябва да реши дали да одобри споразумението в 7-дневен срок 3-годишна условна присъда с 5 г. изпитателен срок договори пловдивчанката Стела Алексиева

Мозъкът на схемата в източване на театрите Петко Писков излиза на свобода срещу 15 000 лв. (Обновена, Видео)

Брутално са източени от бюджета 1,5 млн. лева, обяви прокурорът Виктор Янков Соченият за мозък на схемата за източване на бюджета на Министерството на културата Петко Писков вече е обвинен за

>