ГЕРБ в Пловдив откри кампанията и гарантира: 100% безплатно саниране (Снимки, видео)

30.09.2024 13:16 Радко Паунов
Вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив Костадин Димитров (в средата) и третият Георги Георгиев призоваха да спре безвремието след тези избори.
Листата ни е със силни личности. Освен икономисти имаме юристи, хора от сферата на културата като проф. Даниела Дженева, изтъкна Костадин Димитров.

Посочете ми един саниран блок през последните 4 години, откакто дойде така наречената Промяна. Само един блок,  да отидем да го видим!

Това поиска третият в листата на ГЕРБ за Пловдив-град Георги Георгиев, бивш шеф на столичния общински съвет и преподавател по търговско право в Софийския университет.

Той и останалите кандидат-депутати дадоха старт на кампанията от предизборния павилион на политическата сила, разположен пред шадравана на общината.

"Гарантираме 100% безплатно саниране на многофамилните жилищни сгради. Гарантираме стабилност и сигурност", заяви Георгиев. По думите му хората се умориха от избори, но работата трябва да се свърши. А това можело да стане с повече народни представители от ГЕРБ-СДС в новия 51-ви парламент, за да се формира стабилно правителство. По думите му ГЕРБ е конструкцията, около която да се създаде стабилно управление.

"Това безумие, което се случи онази вечер в Народното събрание трябва да спре. Не може голямото предизвикателство на българския парламентаризъм да е опазването на кабелите на трибуната", категоричен е Георгиев. Той увери, че в следващите седмици "ще бъдем от врата на врата, ще стискаме ръце, ще говорим с хората и ще чуем и критики". Бил впечатлен, че онзи ден с кмета Костадин Димитров, който е втори в листата след Бойко Борисов, в продължение на 45 минути не могли да излязат от Цар Симеоновата градина. "Спираха го, поставяха му въпроси и задачи. И показаха положително отношение, че кметът е втори в листата", допълни юристът.

Димитров от своя страна увери, че тръгват от днес с положителна нагласа. Той разказа, че днес изминал пеша разстоянието от Пешеходния мост до площада пред общината. "Стиснах много ръце, така ще продължи цялата кампания - с нагласата, че това безвремие трябва да спре", обяви Димитров. 

Според него трябва да стартира изграждането на нова Математическа гимназия и да започне разширението на Околовръстното шосе, за да се отпуши трафикът.

"Листата ни е със силни личности. Освен икономисти имаме юристи, хора от сферата на културата като проф. Даниела Дженева, която прекрасно ръководи ансамбъл "Тракия" и много други, които ще ни дадат сила да постигнем най-добрия резултат", каза Костадин Димитров.

Той не отговори дели целта е да запазят резултата от предишния вот, когато ГЕРБ получи 4 мандата от общо 12 за Пловдив. "Работим за максимален резултат", каза вторият в листата.

Четвъртият в листата Тервел Георгиев  посочи, че през последните 4 г. всички реформи са спрели. "Крайно време е българите да излязат и да гласуват", призова той.

Други от От Пловдив

Тошо Куката с нови обвинения към вързаното като куче момче – било проиграло на хазарт 160 хил. лева

Две нови обвинения към разхождания като куче в пловдивски мол Денислав Делчев отправи инфлуенсърът Тодор Чалъков, известен катоТошо Куката. Според него младежът играел хазарт и пръснал 160 хил. лв

Задържаха шефа на театъра в Разград, обвинен в източване на бюджета с фиктивни назначения (Обновена)

През август разходите за заплати в трупата били 150 000 лв., през септември взели на работа нови 60 души и фондът набъбнал до 1,7 млн. лв.  Директорът на Театрално-музикалния и филхармоничен център

Кола блъсна тийнейджър с тротинетка в Кючука

Тийнейджър пострада при пътно произшествие в петък в Пловдив. Според получения около 17,30 ч. сигнал на кръстовището между бул. „Никола Вапцаров" и ул

77-годишен пострада при пожар в имота си в Пловдив

Възрастен пловдивчанин е пострадал при опит да загаси предизвикан по непредпазливост пожар, съобщиха от полицията. Според първоначалната информация преди обяд в събота 77-годишният мъж запалил сухи

Спрял на кръстовище в "Столипиново" пробва да подкупи полицаи с 40 лв.

Полицаи от Шесто РУ в Пловдив арестуваха шофьор, опитал се да ги подкупи. Около 10 ч. в петък при рутинен обход по ул. „Храбрец" в "Столипиново" автопатрул забелязал спрян неправилно в зоната на

>