Ето какво прави Анджелина Джоли, за да запази младостта и красотата си

29.09.2024 07:18
Ето какво прави Анджелина Джоли, за да запази младостта и красотата си СНИМКА:Инстаграм/@angelinajolie

Холивудската актриса Анджелина Джоли е еталон за красота и здравословен начин на живот за всички. Звездата следва своите навици за запазване на младостта и красотата.

Ето какво прави Анджелина Джоли за запазване на младостта и красотата си:

След шумния развод с бившия си съпруг, холивудския актьор Брад Пит, Анджелина Джоли се сблъска с грешки в храненето, които доведоха до сериозни проблеми с теглото. През този период имаше слухове, че тя не се храни или се ограничава само до малка порция зеленчукова салата,

Според изданието Pinkvilla, Джоли следва определени правила и принципи, за да поддържа идеалната си фигура, без да навреди на тялото.

Първо, актрисата пие много вода или вода с лимон, около три литра на ден, за да поддържа хидратация и да елиминира токсините. Второ, тя практикува дробно хранене, като яде храна пет пъти на ден на малки порции. Звездата поддържа баланс между протеини, въглехидрати и мазнини, като предпочита зърнени храни, семена и плодове.

Актрисата започва сутринта си с протеинова храна, пресни плодове, ядки и зърнени храни. Протеинът осигурява на тялото необходимите хранителни вещества, насърчава регенерацията на клетките и намалява нуждата от чести закуски.

Анджелина Джоли внимателно подбира продуктите за ежедневната си диета. Яде киноа, елда, просо, семена от чиа, ленени семена, куркума, ориз, боб, ядки, пресни салати, авокадо, тофу, соево мляко и др.

Джоли също предпочита задушени зеленчуци, пиле или риба тон със зехтин екстра върджин. Обикновено диетата ѝ съдържа храни с високо съдържание на протеини, което помага за натрупване на мускулна маса и същевременно отслабване. Режимът ѝ включва консумация на нетлъсто месо, протеинови шейкове и витамини, като напълно изключва нездравословната храна и празните калории, пише Vesti.

Следвайки тези принципи, актрисата успява да наддаде на тегло. Джоли също редовно посещава фитнес залата, култивирайки самодисциплина. Около два пъти седмично тя практикува йога, за да се освободи от стреса и да остане спокойна и балансирана по време на натоварените работни дни.

За домашни тренировки звездата предпочита кръгови тренировки с дъмбели, кардио и силови упражнения.

Други от Възход и падение

Слушаемостта на музиката на Пъф Деди скочи след ареста му

Музикалният каталог на Шон „Диди" Комбс отбеляза скок в стрийминга онлайн, след като той беше арестуван и обвинен във федерален сексуален трафик и рекет

Нов тренд - кокошка за домашен любимец, може да я дресираш като куче

Птиците обичат да се гушкат и бързо свикват със стопанина си Едва ли, като чуете домашен любимец, си представяте първо кокошка. Въпреки че се свързва с живота на село

Младата баба Еделина Кънева иска да е вкъщи за рождения си ден

Директорката на Музикалния театър Еделина Кънева има пълни основания да посрещне рождения си ден в неделя в напълно семейна обстановка - през лятото тя стана баба и тази нова роля сега отнема цялото

Честит рожден ден на Любомир Серафимов!

Днес рожден ден празнува Любомир Серафимов, един от най-опитните редактори в онлайн изданието на в. “24 часа” - 24chasa.bg. Начетен, с журналистически нюх и светкавични реакции

На 29 септември рожден ден имат

Еделина Кънева, прима на Музикалния театър Проф. д-р Любомир Спасов, декан на Медицинския факултет на СУ “Св. Климент Охридски”, бивш директор на Университетска болница “Лозенец”

>