Лана Дел Рей се омъжи (Видео, снимки)

27.09.2024 18:13
Лана Дел Рей и Джереми Дюфрен КАДЪР: Инстаграм/lados.b.music

Лана Дел Рей официално е омъжена жена, след като вдигна сватба с ловеца на алигатори Джереми Дюфрен в четвъртък - само един месец след разкриването на романса им.

Двойка размени обети в Луизиана, край същия залив, където Дюфрен организира популярните си обиколки с лодка в блатата.

В разпространени снимки и видеоклипове се вижда как 39-годишната изпълнителка върви към олтара хванала баща си Робърт Грант и с цветен букет в ръка. 

Лана сияе облечена в развяваща се бяла булчинска рокля, а косата й е прибрана в опашка, която се спуска през едното рамо.

Класическата дълга до земята рокля е с елегантно деколте с волани и шлейф, който се влачи по чакълестата пътека.

Вместо обичайната си шапка на шофьор на камион, Дюфрен е облечен с шикозен черен костюм, бяла риза и кафяви кожени обувки за сватбата им в задния двор на дома му. 

След като каза "Да", Джереми, родом от Луизиана и разведен баща на три деца, сграбчва ръката на Лана, докато се отправят към рецепцията на открито. Младоженците минаха покрай една от прочутите лодки, с която Дюфрен обикаля блатото, която беше завързана за пристана и украсена с бели цветя за специалния ден на двойката.

Сватбата и приемът се състояха на общественото пристанище, с безброй маси, разположени под масивни бели шатри на тревата. Сестрата на Лана Каролайн Грант и брат й Чарли също присъстваха на бракосъчетанието. Това е първи брак за певицата и втори за любимия й.

Сватбата се случва само часове след като TMZ съобщи, че Лана и новият й съпруг са получили брачно свидетелство в понеделник, 23 септември. 

Певицата се среща за първи път с бащата на три деца през 2019 г. За връзката им се заговори след като бяха забелязани да се държат за ръка на 25 август в Англия. Въпреки че преди време отрече да имат връзка, по-рано този месец тя присъства с Дюфрен на сватбата на Карън Елсън.

"Тя искаше да отиде на обиколка с лодка, защото е популярно в Луизиана, но никога не е очаквала да се влюби в капитана на лодката", каза източник пред DailyMail.com по-рано този месец.

Двойката се срещна за първи път, когато Лана участва в събитието Buku Music + Art Project в Луизиана през март 2019 г. Тогава тя се включи в една от неговите обиколки с лодка, докато е в града. "Когато Лана отново посети района през май, за да свири на Hangout Fest, и двамата бяха необвързани и се видяха отново", разкри източник на dailymail, цитиран от dir.

"Той видя своята златна възможност и я покани на среща и оттогава са заедно. Тя обича по-възрастни мъже."

Връзката й с Джереми първоначално притеснява приятели, които били убедени, че ще изровят нещо подозрително за разведения баща на три деца. Но скоро осъзнават, че той се отнася добре с нея и й дава това, от което тя се нуждае. "Нейните приятели и екип го проучиха заради опасения, че може да я използва, но бизнесът му е доходоносен и той не се нуждае и не иска парите на Лана", каза източникът. 

Други от Възход и падение

Лишиха Наоми Кембъл от попечителство върху нейна благотворителна организация

Британският супермодел Наоми Кембъл получи забрана да бъде попечител на благотворителна организация в Англия и Уелс за срок от пет години, съобщава БТА по информация на АП

Джони Деп се появи като Джак Спароу и изненада болни деца в Испания

Джони Деп направи изненадващо специално посещение по време на участието си във филмовия фестивал в Сан Себастиан. Облечен като героя си от „Карибски пирати" капитан Джак Спароу

Внучката на Христо Стоичков празнува рожден ден

Внучката на Христо Стоичков - Миа празнува осмия си рожден ден. Щастливият дядо честити празника й с тяхна обща снимка в социалните мрежи.  "Винаги съм вярвал и живял с осмицата

Боно и Катрин Зита-Джоунс изпяха "Happy Birthday" на Майкъл Дъглас (Видео)

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като пя за холивудската икона. Носителят на "Оскар" навърши 80 години тази седмица, а Боно отбеляза случая

Дамяно Давид от Maneskin обяви своя дългоочакван солов дебют (Видео)

Дамяно Давид обяви своя дългоочакван самостоятелен проект, озаглавен "Silverlines". Предстоящото парче предстои да излезе на 27 септември. За него артистът си сътрудничи с английския певец и автор на

>