Диван от сериала "Приятели" бе продаден на търг за близо 29 хил. долара

24.09.2024 11:51
Диван от сериала "Приятели" бе продаден на търг за близо 29 хил. долара снимка: Екс/@series_golden

Най-желаният артикул на търга, който се проведе по повод 30-годишнината на „Приятели", беше студийно изработена репродукция на оранжевия диван от Central Perk, където „бандата прекарваше на много известни сцени", съобщиха от Julien's Auctions. Той беше продаден за 29 250 долара - почти 15 пъти повече от първоначалната му оценка.

Пуловер, в стил поло, носен от героя на Пери Чандлър Бинг в епизода „Онзи с ваканционния броненосец", беше продаден за 6 500 долара - повече от шест пъти над оценката си.

Продажбата се извършва седмици преди годишнината от смъртта на Пери, който почина на 54-годишна възраст.

В сериала, излъчван от 22 септември 1994 г. до 6 май 2004 г., участват Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуимер и Пери.

Пери носеше тюркоазения пуловер в сцената в кафенето, където годеницата на Чандлър Моника потвърждава, че няма да променя фамилията си на Бинг.

Сред другите предмети, които бяха продадени на търга, беше розов костюм, носен от Уинона Райдър, една от множеството филмови и телевизионни звезди, които се появяват в сериала, който се продаде за 2600 долара.

Изработена в студиото репродукция на реквизита на купата на Гелър от епизода „Този с футболната топка" също беше продадена за 9100 долара - 30 пъти повече от предвиденото.

Хиляди участници проявиха интерес към търга, заяви Дейвид Гудман, главен изпълнителен директор на Julien's Auctions, доказвайки, че „хора от цял свят все още са влюбени в „Приятели".

Припомняме, че Матю Пери почина от „острия ефект на кетамин" на 28 октомври 2023 г., пише Vesti.

Лекар и жена, наречена „кралицата на кетамина", са сред петимата обвинени за смъртта му и ще бъдат изправени пред съвместен процес през март следващата година.

Прокурорите ги обвиняват, че са се възползвали от актьора, след като той отново изпаднал в зависимост миналата есен.

Други от Възход и падение

Приключи свадата с “мижав интерес” - Панайот Панайотов се извини на Кичка Бодурова

Любимата шега на певеца е рисунка на Малкия Иванчо в “24 часа” Две години след като родиха култовия лаф “мижав интерес”, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов се сдобриха

Дани Петканов: С Александра сме официално разведени, тя има човек до себе си

Дани Петканов разкри, че с вече бившата му половинка Александра, са не само разделени, но и по документи вече не са съпрузи. "С Александра сме официално разведени

Млади дизайнери откриха Седмицата на достъпната мода в Париж

След Олимпийските и Параолимпийските игри Париж става сцена на модните дефилета за дамска конфекция за сезона пролет-лято 2025 г. с достъпна мода, предаде АФП

41 564 лв. и 50 евро в кутията за дарения на рождения ден на кмета на Стара Загора

Днес станаха известни сумите, събрани в благотворителната кауза, подета от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров в деня на неговия 43-и рожден ден, съобщиха от общинския пресцентър

Оливия Мън посрещна дъщеря чрез сурогатно майчинство

Холивудската актриса Оливия Мън и комикът Джон Мълейни посрещнаха дъщеря чрез сурогатно майчинство. Звездата от „Х-Мен" сподели снимки на малката Мей в Instagram и каза

>