Феноменът на моментума прати на Георги Милков първо Алла Пугачова, после Христо Стоичков

23.09.2024 22:30
Алла Пугачова и Максим Галкин случайно влизат в кадъра на Георги Милков.
Милков подари книгата си на Христо Стоичков при случайна среща на летището. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Какъв е феноменът на моментума? Доказа го журналистът от “24 часа” Георги Милков, който отново при свое пътуване има невероятна история. Докато се разхожда в Кипър, се снима с Алла Пугачова, но случайно, без да разбере...

Излизам на разходка край морето вчера и решавам да си направя едно мързеливо селфи с драматичните отблясъци от залеза. Щракам на сляпо, защото макар и преваляйки, слънцето по Източното Средиземноморие изгаря погледа. Картината ми мержелее. Поглеждам и какво да видя? О, неочаквана развръзка! Алла Пугачова ми е влязла в кадъра. Това се нарича феноменът на моментума!

Разказа журналистът, а последователите му във фейсбук веднага му предложиха това да е част от нова книга - “Истории от ръчния свръхбагаж”. Идеята всъщност не е лоша, а това може да е продължение на много успешната му първа книга “Истории от ръчния багаж”, която вече няколко пъти бе на първо място в класациите за най-четени и купувани книги. Журналистът я представи в много градове из страната при огромен интерес от читатели.

Какви невероятни случайности и все на вас! Това си е дарба, Вие сте за завиждане. Всичко интересно е с вас и около вас, коментират негови последователи във фейсбук. 

На снимката на Милков легендата на руската естрада Алла Пугачова е с мъжа си - шоумена Максим Галкин. Двамата си купиха апартамент в Лимасол, след като избягаха от ужаса в Израел, където през 2022 г. се бяха преместили заради войната в Украйна. 

На прибиране от Кипър феноменът на моментума изненада Георги Милков с още една неочаквана среща - на летището видя Христо Стоичков. Милков му подари книгата си, която започва с футболната ни легенда.

Други от Възход и падение

30 г. след епизод 1 на "Приятели" сериалът невъзможен - те само ще чатят

Матю Пери почина, какво правят останалите 5-има герои днес Кой не е гледал поне един епизод на “Приятели” - култовия сериал, който разказва за Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Джоуи и Чандлър

Честит рожден ден на Калина Влайкова!

Рожденичка днес е Калина Влайкова, която прави рубриката “Видеозавещание на седмицата”. Калина има богат опит като политически репортер, а и усет за визия и знае как се произвежда качествено

Честит рожден ден на Станимир Въгленов!

Рожден ден днес празнува Станимир Въгленов. Той е взискателният и много прецизен директор на над 51 онлайн канала на медийната група. Най-голямата гордост е сайтът на “24 часа”

Честит рожден ден на Анатолий Попов

Рожден ден днес празнува Анатолий Попов, който знае какви са стъпките за перфектно събитие, но и как да се приготвя вкусно ястие. Анатолий е директор “Маркетинг и събития” на “Медийна група България”

На 23 септември рожден ден имат

Акад. проф. д-р Тройчо Троев, дмн, началник на Отделението по физиотерапия и следоперативна рехабилитация в МБАЛ “Св. София”, член на лигата “Лекарите, на които вярваме” Христо Гърбов, актьор Ген

>