Маестро, музика! С "Луда за тобом" на Лепа Брена посрещнаха Златан Ибрахимович на "Санремо 2024" (Видео)

19.09.2024 12:58
Златан Ибрахимович току-що се е качил на сцената на "Санремо" под звуците на "Луда за тобом" и е подарил на водещия своя карта, за да си знае кой е Маестрото.

Февруари 2024 г. Тече 74-ото издание на престижния фестивал за италианска песен "Санремо". В един момент симфониничният оркестър започва изпълнение в много различни ритми. Диригентът ръкомаха въодушевено с усмивка. Докато водещият не се намесва: "Не, не, не. Стига толкова. Господин диригент, музиканти - спрете!"

"Само аз мога да кажа "стига", чува се глас от залата. И камерите акцентират върху една фигура, позната по целия свят - звездата на световния футбол Златан Ибрахимович. 

"Маестро, музика", разпорежда един от най-разпознаваемите голмайстори, емблематичният Ибра. Щрака с пръсти. И на "Санремо 2024" зазвучават мотиви от "Луда за тобом" на сръбската музикална икона Лепа Брена, докато легендарният футболист крачи към сцената.

Скоро дойде и коментар от Лепа Брена за "случката". Тя описа всичко и най-вече Ибра с една дума: "Маестро".

Златан Ибрахимович е с босненски и хърватски корени. 

През 2021 г. Златан и друга футболна легенда, носеща Балканите в сърцето си - Синиша Михайлович, сформираха и дует. Тогава пяха италианската песен Io Vagabondo. Тогава Златан беше на фестивала през всички пет вечери от престижния музикален конкурс. Но как беше посрещнат? С песента на сръбската певица Неда Топчагич "Утро е".

Преди време рожденикът Златан Ибрахимович беше изненадан от приятели с изпълнение на живо от Неда Топчагич на "Утро е".

Песента, с която също излезе на "Санремо". Песен, на която той нееднократно е споделял сред милионите си фенове в социалните мрежи как се забавлява искрено.

Както го направи и на сцената на "Санремо" тогава, танцувайки на любимите си мотиви. А облечените във фракове и костюми присъстващи го аплодираха. Позитивна беше и цялостната реакция на многобройните фенове, гледали изявите на Ибра на сцената на "Санремо". 

Случката на събитие от световната музикална сцена като "Санремо" само преди няколко месеца напомня много на случилото се в София след благотворителния шоу мач между Грегор Димитров и Новак Джокович. Сръбската мегазвезда на световния тенис изпя с публиката в препълнената зала "Луда по тебе" на Камелия, след кратък диалог и закачки с диджея, че нито веднъж не му е пуснал любимия хит. И след като вариантът с музика се оказа невъзможен, Ноле, за когото няма невъзможни неща, просто запя.

 

Други от Възход и падение

Защо Новак Джокович пее "Луда по тебе" (Видео)

Ако се питате как и защо Новак Джокович се запали по "Луда по тебе", отговорът всъщност не се крие в сръбския първоизточник на песента - Лепа Брена. А във филмова продукция със сериозна българска

Ново 2 в D2 - Дичо се връща, но и вокалът Радо остава

Бандата ще записва новите си парчета и с двамата D2 отново правят концерти с Дичо, но остава и сегашният вокал на бандата Радостин Василев. Музикантите се събраха на открита сцена в Борисовата

Ето как диджеят се бори срещу чалгата, написа Борислав Цеков и пусна видео от концерт на Андреа

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента

Мелания Тръмп защити предишната си работа като еротичен модел

Бившата първа дама Мелания Тръмп публикува ново видео в социалните медии в сряда, защитавайки предишната си работа като еротичен модел, докато рекламира новата си книга

Жени Иванова - съпруга и майка, наземният капитан на “Неверест”

Важно е да вярваш в мечтите на най-близките си дори когато изглеждат на пръв поглед невъзможни, признава любимата жена на първите, прекосили изцяло с гребна лодка Арктическия океан Когато срещнах

>