Луд купон на Григор и Джокович! Камелия изпя на Ноле "Луда по тебе", той избухна на барабаните (Видео, снимки)

18.09.2024 09:54

Лудата веселба на Новак Джокович и Григор Димитров продължи до късно през нощта след големия шоу тенис мач в София.

И най-после! Събитието, което всички очакваха, и най-вече Ноле, се случи! Не само, че пуснаха "Луда по тебе" на Джокович в София, но Камелия лично дойде да му изпее любимия хит в столична дискотека.

Подгряването за тази кулминация започна още с шоуто на Джокович след мача в "Арена София", когато Джокович взе микрофона и отправи призив към диджея да му пусне "Луда по тебе", но Мартен Роберто попари мегазвездата с отговора "нямам я". Тогава великият импровизатор Джокович даде тон на феновете в претъпканата зала и запя сам. А те след него.

Но лудото шоу имаше своето продължение с "афтър партито". Когато Новак Джокович и Григор Димитров влизаха във вече препълнената дискотека, музиката беше специално подбрана. Хитът на Лепа Брена "Луда за тобом". И нощният "мач" стартира вихрено.

Във ВИП компанията на Новак и Григор бяха сръбската топсъдийка Марияна Вельович и треньорът на българина Дани Валверду. 

Всички избухнаха, когато се появи Камелия. И най-вече Ноле. А всичко се случваше точно до него и специално заради него. "Чух, че в залата се помоли да ти пуснат тази песен, но не ти я пуснаха. Дойдох да я изпея на живо за теб. Готов ли си", обърна се Камелия към Ноле. И запя "Луда по тебе".

А Джокович затанцува.  Дори доста по-обраният Григор Димитров затанцува до сръбския си брат и хвана от летящите навсякъде около тях салфетки, за да се гмурне изцяло в "бурята". 

Последваха редица поздрави от певицата за Григор и Новак. И най-вече за Джокович. Сред тях и "Ти си мой грех" на Лепа Брена.

Малко по-късно Джокович съвсем взе шоуто в свои ръце. Хвана палките и започна да показва завидни умения и на барабаните. 

И това не беше всичко от шоуто на Джокович. Той сам хвана микрофона и изпя сръбската песен "A u medzjuvremenu". 

Изглеждаше, че Джокович е готов да играе "петсетов мач на този терен", но все пак около 3 часа след полунощ той и Григор се оттеглиха и сложиха точка на софийското шоу. 

ЗАЩО ДЖОКОВИЧ ПЕЕ "ЛУДА ПО ТЕБЕ"

А ако се питате как и защо Новак Джокович се запали по "Луда по тебе", отговорът всъщност не се крие в сръбския първоизточник на песента - Лепа Брена. А във филмова продукция със сериозна българска връзка. Това е филмът "Южен вятър" на сръбския режисьор Милош Абрамович, превърнал се в любим на сърбите след излизането си през 2018 г. Покрай него и хитът на Камелия изживява истински ренесанс, а в цяла Сърбия запяват българската версия. В „Южен вятър" песента се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото й напомняло за детството й.

Филмът "Южен вятър" е вдъхновен от 90-те години на миналия век, а идеята на режисьора - да покаже жестоката действителност. Във филма участват и български актьори, сред които Христо Шопов и Ивайло Захариев от "Под прикритие".

Така, покрай популяризирането на българския хит на Камелия в Сърбия, и Новак Джокович запя "Луда по тебе".

Други от Тенис

Най-важното от шоуто не е "Луда по тебе", вижте как Джокович и Григор потъват в "морето" от луди по тях деца (Видео)

Григор Димитров и Новак Джокович сътвориха истинско шоу в София. И макар в необятното пространство на социалните мрежи да се вихри основно полемика около закачката с диджея след мача

Григор Димитров спечели шоуто срещу Новак Джокович, сърбинът пее "Луда по тебе" на корта

Фондацията на нашия тенисист ще даде парите от благотворителния мач за деца Григор Димитров записа победа над рекордьора по титли от "Големият шлем" в шоуто в зала "Арена" в София

Джокович запя "Луда по тебе" и на пресконференция, каза на журналистите да го питат на български (Видео, снимки)

Григор е мой брат. Драго ми е да срещам българи, защото сте спортна нация, заяви сръбската мегазвезда на тениса Новак Джокович показа отлично настроение по време на пресконференцията си с Григор

Григор Димитров: Далеч съм от сбогуване с българските фенове и с тениса (Видео)

"Мачът с Новак Джокович не просто няма да е сбогуване с българските фенове, а, надявам се, началото на нещо още по-голямо." Тока отговори Григор Димитров на въпрос може ли грандиозното шоу да се

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на старта в Сибиу след маратонски мач

Димитър Кузманов загуби в първия кръг на основната схема на тенис турнира на клей от сериите "Чалънджър" в румънския град Сибиу с награден фонд от 36 900 евро

>