Мъж твърди, че е пребит до безсъзнание от шефа си на работното място

16.09.2024 08:16
Кадър: NOVA

Извършителят е задържан за срок 24 часа

Мъж твърди, че е пребит на работното си място от шефа си. Случаят е отпреди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи като готвач. Той казва, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намеса на полицията извършителят е задържан за срок 24 часа, съобщава Нова.

Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите" той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха". Това заяви в „Здравей, България" потърпевшият Васил Гидженов.

По думите му майката на нападателя „му спасила живота". „Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен", подчерта Гидженов.

Мъжът е категоричен, че не познава нападателя си от дълго време. „Работех там от десетина дни. Но съм чувал, че това не е първият път, в който е нападал и други хора, работили с него", посочи той.

Гидженов си е извадил медицинско свидетелство. "Още на следващия ден отидох да си извадя свидетелство. Пораженията ми са доста. Но големият проблем в момента е гърбът ми, който продължава да ме боли", заяви той.

Други от От страната и света

Криминално проявен открадна кола в Сливница, но го задържаха

Криминалисти от ОДМВР-София и РУ-Сливница задържаха мъж, противозаконно отнел чужд автомобил, съобщиха от МВР. Разследването по случая започнало след постъпил сигнал от жител на Сливница за липсата

Людмила Петкова: Може да се наложи да връщаме пари по плана за възстановяване

Първото плащане по ПВУ е вид авансово, следващите са свързани с инвестиции и реформи. Ако не изпълним три от инвестициите по второто плащане, може да се наложи да върнем част от парите по първото

Арестуваха 32-годишен, счупил стъклата на трамвай

Криминалисти от Трето РУ в София установиха и задържаха 32-годишен за вандализъм, съобщиха от МВР. На 26-и около обяд в районното управление постъпил сигнал за намираща се на крайната спирка в кв

"Ботев" (Пд) призова феновете да са със специална фланелка на Чико за мача с "Левски"

"Ботев" (Пловдив) и Фондация "Жълто и Черно" пускат в продажба специална тениска, посветена на великия Динко Дерменджиев-Чико, информираха от клуба. Цялата сума от всяка продадена фланелка ще отиде

72-годишен мотопедист е с опасност за живота, издирват мъж с тротинетка, който го блъснал

72-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Димитровград, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в четвъртък на кръстовището между улица „Стефан Караджа" и булевард „Сан Стефано"

>