Кейт Мидълтън обяви, че е приключила химиотерапията (Видео)

09.09.2024 19:39
Кейт Мидълтън обяви, че е приключила химиотерапията Кадър: youtube/ The Prince and Princess of Wales

Принцесата на Уелс обяви, че е приключила курса на лечение с химиотерапия. Кейт Мидълтън направи това в изключително лично видео, публикувано от двореца Кенсингтън, предава BBC.

Съпругата на принц Уилям разкри през март, че започва лечение от рак и това ще наложи да бъде извън полезрението на обществеността през по-голямата част от тази година.

Сега принцесата споделя, че тази година е била "невероятно трудна" за нея и "че животът, какъвто го познавате, може да се промени за миг".

Дворецът Кенсингтън съобщи, че на този етап не може да се каже дали тя е излекувана напълно от болестта.

Видеото е заснето в есенни тонове и показва Кейт във видимо добро здраве по време на семейна разходка в природата. Принцесата размишлява върху живота, болестта и как тя е рефлектирала върху семейството и възприятията й за света на фона на интимни кадри с принц Уилям и трите им деца.

Принцесата на Уелс описва преживяното от нея като „сложно, страшно и непредвидимо", докато прегръща Джордж, Шарлот, Луи и своя съпруг.

„Моят път към изцеление и пълно възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден, такъв какъвто дойде", казва тя. И добавя, че трудностите са й дали "ново чувство на надежда и признателност за живота".

Катрин добавя, че в момента нейният фокус е да бъде здрава, но добавя, че до края на годината ще поеме още няколко публични ангажимента, без обаче да уточнява какви и кога.

През по-голямата част от тази трудна година Катрин се възстановяваше и отсъстваше от публичните си задължения.
Здравословните ѝ проблеми започнаха през януари, когато беше в болница за неуточнен вид коремна операция.
След това през март принцесата разкри диагнозата рак, като във видеосъобщение се казваше, че тя се лекува и ще има нужда от уединение, докато се възстанови.

Други от От страната и света

Православен календар за 19 септември

Св. мчци Трофим, Саватий и Доримедонт Днес честваме светите мчци Трофим, Саватий и Доримедонт, живели през III в. и пострадали при гоненията на християните

Само в "24 часа" на 19 септември - Пияните и дрогираните шофьори – санитари? Политиците ги жалят. Засега

Само в "24 часа" на 19 септември четете:  Пияните и дрогираните шофьори – санитари? Политиците ги жалят. Засега - "24 часа" анкетира парламентарните групи Предстои да пуснем приложение

"Това не може да стане" - сигнал за грешна настройка на ума, която отдалечава успеха

Ако отхвърляте веднага, и на мениджъра му звучи като "Ти си глупак, не знаеш какво искаш". Как да промените нагласата си "Точният човек" е специален проект на "24 часа" за професионалния успех

Полицията не може да спре Гергана да тормози Дара Екимова от фалшиви профили

Причината е в дефиницията на киберзаплаха, обясни министър Атанас Илков МВР не може да спре Гергана Неделчева да прави фалшиви профили в социалните мрежи и така тя да престане да заплашва певицата

Ресторантът длъжен да информира, ако в шопската салата сиренето е с палмова мазнина

Земеделското министерство променя наредба след многобройни запитвания на потребители Ако в сиренето, което се използва за различни ястия по ресторантите, се съдържа палмова мазнина

>