Създават нов документален сериал за смъртта на принцеса Даяна (Снимки)

30.08.2024 15:35
Обявяват нов документален филм, разглеждащ смъртта на принцеса Даяна СНИМКА: Twitter/ @ThemeParkMark
Колата на принцеса Даяна в Париж СНИМКА: Twitter/ @OJimenaze

В навечерието на годишнината от смъртта на Лейди Даяна на 31 август, ще бъде обявен нов документален сериал, който ще разгледа автомобилната катастрофа в Париж през 1997 г., която сложи край на живота на принцесата, когато тя е само на 36 години, съобщава списание People.

Поредицата, наречена "Кой уби Даяна?", ще изследва обстоятелствата около смъртта на принцесата на Уелс преди 27 години. Тя ще включва редки, а в някои случаи и първи по рода си интервюта с няколко ключови фигури, информира и изданието Deadline. Проектът ще има за цел да хвърли нова светлина върху случая, който привлече вниманието на света през '97 и го задържа близо три десетилетия, пише Dir.bg.

"Кой уби Даяна?" ще бъде първата серия от по-широк франчайз, който ще изследва "шокиращите смъртни случаи на емблематични фигури, надявайки се да разкрие нова информация за обстоятелствата", се казва в изявление до медиите. Екипът, който стои зад проекта, стои и зад изданието на Netflix от 2023 г. "Кой уби Джил Дандо?". 

Изпълнителният продуцент Ема Купър коментира следното: "Ангажирана съм да подходя към историята на тази обичана и емблематична жена със свежи перспективи и непоказвана досега информация."

Покойната принцеса загина заедно с други двама души - Доди Ал Файед и шофьора им Анри Пол при инцидент във френската столица.

Други от Възход и падение

След обвиненията в плагиатство, Майли Сайръс е в стрес заради Лиъм Хемсуърт (Видео)

Майли Сайръс била в сериозен стрес, че ще трябва да "разкрие публично", че бившият й съпруг Лиъм Хемсуърт е "вдъхновението" зад нейната хитова песен от 2023 г

Трябваше ли да има "Луда по тебе" за Новак Джокович?

Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на

Деми Мур: Стандартите за красота станаха повод за мазохизъм

В интервю за "Гардиън" холивудската звезда Деми Мур сподели, че желанието за идеален външен вид и съответствието със стереотипите е довело до злоупотреба със себе си

На 18 септември рожден ден имат

Димитър Рачков, актьор и тв водещ Чл.-кор. проф. д-р Аксиния Джурова, изкуствовед Полк. доц. д-р Димо Димов, д.м., заместник-началник на ВМА, ръководител на катедра “Медицина на бедствените ситуации”

Рачков по цял ден на снимки, празнува бързо и скромно

След 2 години с пищни купони най-забавният комедиен актьор ще посрещне 52-ия си рожден ден с много скромно тържество. За юбилея си направих наистина голям купон

>