Не ползвайте малцинствата като щит за Доган

30.08.2024 10:46 Асим Адемов
Ахмед Доган прекарва летата в луксозния морски палат в “Росенец”, който сега ще трябва да напусне

"Ахмед Доган е нещо повече от почетен председател. Той представлява ЦЯЛАТА ОБЩНОСТ и всичките тези хора, които са тук, приемат това посегателство като посегателство към ОБЩНОСТТА" - казва Тимур Халилов, депутат в Народното събрание.

Г-н Халилов, аз също съм част от общността на малцинствата, но Ахмед Доган никога мен лично не ме е представлявал, нито пък аз съм искал или желал точно той да ме представлява! Така че решавайте си вътрешните си партийни проблеми, без да използвате общността на малцинствата като някакъв щит.

Ахмед Доган представлява само хората, които все още му вярват, а много хора от тази общност отдавна са престанали да го слушат и вярват!

От фейсбук

Б.Р. Авторът бе депутат от ЕНП/ГЕРБ в предишния Европарламент, бил е и общински съветник в Гърмен и директор на училище, областен управител на Благоевград.

Други от Лични

Умишлената слепота в ООН

Миналия месец Организацията на обединените нации отбеляза Международния ден за възпоменание и почит към жертвите на тероризма с изложба във фоайето на централата си в Ню Йорк

Кой държи ключа към изборния успех - вижте как го нарисува Анри Кулев

Долна Митрополия скърби за загиналите пилоти, амбициите и професионализъм остават пример за младите летци

Долна Митрополия скърби за двамата пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха при авиоинцидент край база „Граф Игнатиево"

Завещание на седмицата: Глупаци с добри намерения сменят пола си незаконно (Видео)

Аналогия на законопроекта на ПП за смяната на пола на деца е спасяването на българските евреи, което всъщност не е спасение Няма нищо по-страшно от глупак с добри намерения

Успехът на Камала и защо не е достатъчно личният ти пиар да е чел "Майстора и Маргарита"

Изгледах дебата. Не е моя работа да го коментирам, още по-малко да давам политически оценки. Имам си лично пристрастие, но нямам намерение да го споделям

>