Жана Бергендорф е неузнаваема с нова визия (Видео, снимки)

27.08.2024 13:27
Жана Бергендорф
Жана Бергендорф е неузнаваема с новата си визия СНИМКА: Facebook/ Silvia Ivanova
Жана Бергендорф е неузнаваема с новата си визия СНИМКА: Facebook/ Vladislav Slavov

Жана Бергендорф беше забелязана с нова визия по време на участие в Слънчев бряг. Според потребители в социалните мрежи, певицата е неузнаваема. 

Още преди няколко години, изпълнителката премина към по-скромни изяви, най-често по пиано барове. Жана, която е известна с яркочервената си коса, се показа с къса русо-оранжева и много къдрава коса. Освен промените в прическата, феновете й забелязват промяна и в нейната фигура. В коментари под споделените видеа, потребители я определят като двойник на Тина Търнър.

Въпреки видимата промяна, Бергендорф изглежда здрава. Клиентите на заведенията, в които пее, се радват на изпълненията ѝ. 

Повечето коментари под публикациите с новия вид на изпълнителката са окуражителни. Не липсват и такива, които гледат песимистично на образа ѝ. Не един или двама напомнят за предишните изцепки на поп певицата.

Наскоро Жана беше задържана от служители на МВР в столичния квартал "Овча Купел", където отишла с неин приятел на гости. Около 4 часа сутринта тя и приятелят ѝ започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом, което довело до ареста. Образувано е производство за хулиганство, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода". В крайна сметка Бергендорф е освободена след заплащане на парична гаранция в размер на 1000 лева.

Известно е, че певицата страда от зависимост към наркотичните вещества. През 2016 г. тя беше обвинена за управление на автомобил след употреба им.

Звездата на Жана Бергендорф изгрява през 2012 г., когато безапелационно печели музикалния формат X Factor с над 69% от гласовете на публиката. Издава няколко песни по време на работата си с продуцентската къща на Саня Армутлиева до 2018 г., когато прекратява договора си с тях. Изпълнителката участва в няколко риалити формата, като VIP Brother и "Маскираният певец". Заедно с други четирима певци се явява на Евровизия през 2018 г., където остава на 17 място на финала. Към днешна дата, музикалните изяви на певицата са по-редки, за сметка на скандалите, в които успява да се забърка.  

Други от Възход и падение

На 18 септември рожден ден имат

Димитър Рачков, актьор и тв водещ Чл.-кор. проф. д-р Аксиния Джурова, изкуствовед Полк. доц. д-р Димо Димов, д.м., заместник-началник на ВМА, ръководител на катедра “Медицина на бедствените ситуации”

Рачков по цял ден на снимки, празнува бързо и скромно

След 2 години с пищни купони най-забавният комедиен актьор ще посрещне 52-ия си рожден ден с много скромно тържество. За юбилея си направих наистина голям купон

Белозем честити първородната дъщеричка на футболиста Тодор Неделев

Мнозина в Белозем се радват на вестта, че футболистът Тодор Неделев стана баща на дъщеричка. Тя се роди днес преди обед и е с тегло 3,6 кг. В селото, където живеят родителите на талантливия играч

Съдят Майли Сайръс за плагиатство

Срещу Майли Сайръс е заведено дело за нарушаване на авторските права с хита й "Flowers", който оглави класациите през 2023 г., информират световните информационни агенции

Венсан Касел ще става татко за четвърти път

Френският актьор Венсан Касел има голям повод за радост, тъй като стана ясно, че до няколко месеца двамата с половинката му Нара Баптиста ще станат родители

>