Баща се удави в Места, след като спаси 7-годишния си син

26.08.2024 13:22
Баща се удави в Места, след като спаси 7-годишния си син. СНИМКА: Илюстративна

Баща се удави в река Места, секунди след като спаси детето си от удавяне. Трагичният инцидент е станал в неделя в късния следобед, съобщиха от полицията.

33-годишният баща се хвърлил в реката, за да спаси 7-годишното си момче, което се къпело във водата в м. Голопарина. Успял да го извади на брега, но буйната вода го повлякла и мъжът изчезнал в бързея, който бил на усойно място.  Малко по-късно тялото на баща е намерено.

"Сушата е голяма тази година, но по реката има усойни места, където водата се завирява. Не е много дълбоко, но ето, че трагедията се случи", коментираха местните хора.

Други от От страната и света

Кметът на Русе почете Кичка Бодурова за нейния 50-годишен юбилей на музикалната сцена

„Петдесет години на сцена означават много повече от нотите, които сте изпяли, или записите, които сте продали. През тези години Вие давахте глас на емоциите ни и затова този юбилей празнуват и хората

18-годишна блъсна жена на пешеходна пътека в Каварна

18-годишна шофьорка блъсна жена на 53 години в Каварна, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич. На 18 септември, около 16:35 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно

Момичето, паднало от сцената на Плевенския театър, починало миналата седмица

Починало е 16-годишното момиче, паднало от сцената по време на репетиция в Плевенския театър. То изкара над 3 месеца в болницата, а смъртта е настъпила миналата седмица, научи "24 часа"

Чакат разрешение за водовземане от яз. "Стамболийски", за да потекат чешми в Търновско

Още в края на август водният оператор на Великотърновска област е внесъл искане за издаване на позволително за водовземане от яз. "Александър Стамболийски"

1,4 млн. лв. ще струват частичните избори във Варна

1,4 млн. лв. ще струват частичните избори за кметове на районите „Одесос" и „Приморски" във Варна. Те ще бъдат осигурени от Община Варна. Съгласно изборния кодекс разходите по

>