Анелия, живяла като принцеса, влезе в ада на трета катастрофа с мощния си джип

24.08.2024 09:00 Симеон Демирев
Кадър от сватбата на Анелия и Коко Динев от началото на века. Отзад е кумът им Георги Илиев. СНИМКА: “24 ЧАСА”
Певицата обича да води спокоен начин на живот, когато няма ангажименти на сцената. СНИМКА: ИНСТАГРАМ АНЕЛИЯ

Автомобилът на звездата удари дете на пътя преди седмица, версиите коренно различни

Попфолк певицата Анелия отново влезе в новините.

Този път обаче не заради скандали с друга колежка от чалгата или пък заради някой мъж, както е обикновено в тези среди, а заради тежка катастрофа, след която 7-годишно дете се бори за живота си.

Автомобилът на Анелия, управляван от шофьора ѝ, се блъска с друг, в който е 4-членно семейство. Всичко това се случва рано сутринта в неделя, 18 август, на пътя София - Варна. След зверския удар с аудито на певицата

едното хлапе получава

куп травми и

в момента е в “Пирогов”

на апаратно дишане.

В колата на певицата освен шофьора ѝ е и дъщеря ѝ Ивон. Никой от автомобила на Анелия обаче не е пострадал.

Според бащата на пострадалото дете виновник за катастрофата е именно другият автомобил. Колата, в която е Анелия, влиза в насрещното.

“Навих волана, за да мога да избегна удара, но се блъсна във вратата на сина ми. Изкърти я и ни изхвърли от пътя. След като завих леко надясно, за да избегна удара, се чу силен трясък и видях възглавницата пред очите ми. Бяхме извън пътя”, разказа пред Нова тв бащата на пострадалото дете Никола Бояджиев.

Анелия обаче има друга версия. Според чалга идолката човекът от другата кола дал положителна проба за амфетамини.

“Преживяхме ад. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, но си имаше причини за това. Бащата на детето беше в шок. Започна да рита колата, да блъска, счупи прозореца, заплашва, че ще ни убие”, пък бе версията на Анелия.

Кой прав и кой крив, все някога ще се разбере. Полицията вече работи по случая. Бащата на пострадалото дете обаче се опасява, че случаят може да бъде потулен, тъй като той и семейството му са обикновени хора и нямат нито връзките, нито възможностите на певицата.

Всъщност това не е първата катастрофа, в която Анелия участва. Още 2 пъти певицата е замесена в пътни инциденти през последните години, а за неин късмет се отървава винаги без сериозни травми, а само с уплах.

Иначе Анелия става популярна в началото на века. А виновник за това няма кой да е друг освен откривателят на нешлифовани диаманти за попфолка Милко Калайджиев. Още преди да завърши средното си образование - музикалното училище в Котел със специалист “Гъдулка”, мустак номер 1 в България се среща с настоящата популярна певица. Щом я чува как пее, Милко настръхва, но и сигурно доволно потрива ръка, че е намерил още една красавица, чието бъдеще в попфолка е огромно. Тъкмо навлязла в чалгата,

Анелия за първи

път се влюбва лудо

И, разбира се, човекът не е случаен - бизнесменът Коко Динев, известен и с това, че обожава да излиза с певици и красавици. Само няколко месеца по-късно той предлага брак на Анелия. Двамата се женят в църквата “Света Неделя”. Кумове на двойката са покойният вече подземен бос Георги Илиев и жена му Мая.

“Жоро ми каза: “Ако не се ожениш сега за Анелия, няма да мога да ти стана кум”, признава години след сватбата си Коко Динев пред Нова тв.

С певицата имат дъщеря Ивон. Рожбата им се ражда 5 месеца след сватбата на Динев и Анелия.

“Аз на 18-19 станах известна, сбъднах мечтата си, омъжих се, бях принцеса. Попаднах в един свят, в който всичко е много. Бащата на детето ми ме направи принцеса, буквално. Той беше с 10 години по-голям от мен, винаги елегантен, успешен, реализиран”, спомня си настоящата чалга звезда.

Малко след появата на рожбата им обаче Динев и Анелия се развеждат. Според едни причината е друга певица - Емилия, с която бизнесменът се залюби малко след краха на връзката си с Анелия. В продължение на дълги години двете певици не си говореха.

“Разминахме се. За мен любовта беше да живеем на едно място, а за него - не”, разказва години по-късно Анелия.

Заради раздялата с Динев певицата тръгва на психолог.

“Основно заради дъщеря ми се налагаше. Имах и тежки периоди при развода”, казва още изпълнителката на вечния попфолк хит “Погледни ме в очите”.

Преди няколко години Анелия отново

срещна друга голяма

любов в лицето на хазартния

бос Любомир Захаринов

Двамата се сгодиха през миналата година, но връзката им претърпя крах. Анелия не е признала това публично, но за това може да се съди по факта, че изпълнителката изтри всичките си снимки със Захаринов.

“Аз съм чувала на мен да ми казват: “Ами много си скучна”. Защо да съм скучна?! Защото си лягам навреме, не пия, не пуша, не взимам наркотици. Отивам на работа, прибирам се в нормално време, искам да ходя в парка, в гората. Искам да няма шум и цигари около мен, може би заради професията ми. Хубаво ми е да се навечерям и след това да си легна в нормално време”, казва за себе си настоящата фолкикона.

Други от Възход и падение

Бащата на Матю Макконъхи починал, докато изпитвал оргазъм

Матю Макконъхи издаде автобиографичната си книга "Зелени светлини", признава, че споменът за покойния му баща и досега успява да го накара да се усмихне

На 6 г. записват Милко Калайджиев на акордеон, той тръгва тайно на уроци по китара

Веднъж пял на сватба, където не искали чалга - само поп. Младите не били доволни - чакали си "Пиленцата" Няма стара и нова музика, има добре изпълнена и лошо изпълнена музика

“Оейзис” връщат “накъсаните” коси, карираните ризи и широките дънки

Музикантите носеха и огромни парки, които пак се радват на интерес "Оейзис" обявиха, че се събират и ще правят концерти, и разбира се, това веднага се отрази върху модата

Изабел Юпер може да играе у нас, ще я доведе Народният театър

Цените на билетите за спектакъла на Малкович ще бъдат достъпни  Голямата френска театрална актриса Изабел Юпер може да гостува у нас. Ще я доведе Народният театър "Иван Вазов"

Приключи свадата с “мижав интерес” - Панайот Панайотов се извини на Кичка Бодурова

Любимата шега на певеца е рисунка на Малкия Иванчо в “24 часа” Две години след като родиха култовия лаф “мижав интерес”, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов се сдобриха

>