Селена Гомес планира сватба?

21.08.2024 13:28
Селена Гомес и Бени Бланко СНИМКА: instagram/ @selenagomez
Селена Гомес и Бени Бланко са много щастливи заедно СНИМКА: Twitter/ @PortalSelenaBR

Селена Гомес е последвала сватбена агенция в TikTok, което провокира нови слухове, че двамата с любимия ѝ Бени Бланко са сгодени и вече правят първи стъпки за семеен живот.

Феновете на певицата забелязаха, че сред малкото профили, които любимката им е последвала в социалната мрежа, е този на CMG Weddings & Events, което даде повод за разпространение на новината за евентуалните планове на Селена по отношение на връзката ѝ.

Мълвата за евентуалната сватба се случва след като 32-годишната поп звезда предизвика взрив от спекулации за отношенията си с Бени по-рано този месец заради селфи, което публикува в Instagram. Въпреки че лявата ѝ ръка се виждаше на камерата, тя стратегически беше поставила емоджи със сърца върху безименния пръст, което накара феновете да предположат, че там се крие диамантен годежен пръстен. 

Засега обаче Бени и Селена нито са потвърдили, нито са отрекли дали са се сгодили.

CMG Weddings & Events е една от само 73 TikTok страници, следвани от Селена, която самата има удивителните 58,2 милиона последователи в платформата.

Наскоро Гомес публично описа Бени като "любовта на живота ми" и разкри, че тя е тази, която е казала "Обичам те" първа във връзката, пише dir.

Звездата от "Убийства в сградата" обяви публично връзката си с него през декември, разкривайки, че двамата се срещат тайно от шест месеца. Наскоро източник сподели, че Селена е "готова да се омъжи" и чувства, че "е намерила любовта на живота си" в Бени.

"Той я кара да се чувства сигурна и щастлива. И двамата смятат, че са намерили човека, с когото ще бъдат завинаги", каза запознат пред Us Weekly, допълвайки, че близките й нямат търпение да я видят като булка. 

Самият Бени е споделял публично, че е много щастлив със Селена, като бракът и децата са следващата стъпка, която иска да има във взаимоотношенията си с нея. Той е важна фигура в музикалната индустрия, като продуцент и автор на песни, който е работил с различни изпълнители, включително Селена, Ед Шийрън, Риана, Бритни Спиърс, Кейти Пери, Кание Уест и други.

Други от Възход и падение

Арнолд Шварценегер получи почетна докторска титла

Австрийският културист, актьор и политик Арнолд Шварценегер беше удостоен с почетна докторска титла от частното берлинско училище „Херти“ (Hertie School), предаде ДПА

На 19 септември рожден ден имат

Проф. д-р Асен Балтов, травматолог в “Пирогов”, член на лигата “Лекарите, на които вярваме” Дочо Боджаков, кинорежисьор Недялко Чандъров, главен изпълнителен директор на ЗАД “Булстрад Виена Иншурънс

Плеяда от звезди на партито за новия сезон на bTV

bTV Media Group постави официално началото на своя нов телевизионен сезон на бляскаво събитие, което събра журналисти, медийни експерти и гости от телевизионната индустрия

Яна Маринова, Дичо и Дивна играят и пеят за 10 000 души в нужда

С благотворителни концерти, представления и мачове популярни актьори, певци и инфлуенсъри апелираха за толерантност и разбиране на онези, за които допълнителната и специалната грижа са

Камелия: Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар

Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар. Това обяви Камелия след вчерашния мач и полемиките около песента "Луда по тебе", която сърбинът поиска да слуша

>