Фенове линчуват Анелия в интернет след катастрофа с пострадало дете. Тя: Бащата ме заплаши с убийство

20.08.2024 22:30 Цветелина Танкинска
Щетите и по двете коли са големи.

Обиди и тежки обвинения от феновете заляха социалните мрежи на фолк певицата Анелия след тежката катастрофа с колата , при която пострада дете.

Инцидентът е от неделя сутринта на пътя София-Варна между селата Български извор и Микре, където често стават катастрофи. Анелия се е возила в ауди, управлявано от шофьора . В другия автомобил пътува семейство, чието 7-годишно момченце е откарано в болницата в Ловеч, след това в Плевен, а накрая с медицинския хеликоптер - в София.

Версиите на бащата на детето Никола Бояджиев и на Анелия обаче се разминават.

Тя твърди, че Бояджиев бил с положителна проба за амфетамини. И че след шока започнал да рита колата и да ги заплашва с убийство. Под публикацията на Анелия заваляха и нападки: "Катастрофата е причинена от твоята кола. Коя истина не знаем?", "Едва ли преживявате ада, който те преживяват? Вие сте добре, даже и драскотина нямате?", "Нормално да ви заплашва, как не ви е набил - не знам", "Как може да не те интересува детето, каква си ти! Хубаво ли ще ти бъде, ако така стане с твоето дете?".

Според властите автомобилът, в който е пътувало пострадалото дете, пада в крайпътната канавка, а този на певицата, в който тя е с шофьора и дъщеря си, се удря в мантинелата (виж карето).

От "Пирогов" съобщиха, че момченцето е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация и е в тежко състояние.

За катастрофата Анелия разказа във видео в инстаграм: "Болно ми е за това, което преживях последните дни. Хората правят циркове с тази случка. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детето, което сега бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи и затова реших да ви споделя истината."

Призна, че не е оказала помощ на пострадалите, но заради реакцията на ядосания татко: "В катастрофата освен те участвахме и ние - разказа още певицата. - Преживяхме абсолютно същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни, да ни заплашва, че ще ни убие. Това бяха неговите думи. Започна да чупи стъклото на автомобила. И нещото, което цяла България не знае, е, че той даде положителна проба за амфетамини. След това полицията го отведе в болницата, за да даде кръвна проба. Така че, мили хора, не знаете истината. Или знаете неговата истина."

Версията на бащата Никола Бояджиев е друга. Той твърди, че колата на Анелия ги е връхлетяла с много висока скорост.

"В събота бях на работа, прибрах се към 18 ч и решихме да пътуваме сутринта - разказа мъжът пред пловдивски сайт. - Беше последният ден на панаира в Орешак, щях да ги заведа на въртележките и при баща ми, който живее в близко село. И стана белята. След село Български извор в посока Орешак карах с около 70-80 км/ч. Не гледам постоянно километража, но аз по принцип не развивам високи скорости. Виждам отсреща кола, която се движи видимо неадекватно на пътя, и в един момент тя се озовава в моята лента. Аз навих десен волан, за да мога да избегна удара, но се блъсна във вратата на сина ми. Изкърти я и ни изхвърли от пътя. След като завих леко надясно, за да избегна удара, се чу силен трясък и видях възглавницата пред очите ми. Бяхме извън пътя", спомня си той.

Бояджиев е категоричен е, че двете му деца са били с детски седалки и с колани, но едното, след като се завъртяла колата, се изхлузило от колана и изхвърчало през вратата.

"Моментално извадих едното дете и жена си. Видях, че другото е отвън и не е при мен - разказва още той. - От другата кола не пожелаха да дойдат да видят дали сме живи, или не. Според мен са се движили прекалено бързо и човекът или е задрямал, или е изгубил контрол над колата. Сам се обадих на 112. Минаващите хора, които спираха, се опитваха кой с каквото може да помогне. Вече всичко е в ръцете на Господ", разказва Никола Бояджиев. Той се притеснява случаят да не се покрие.

"Ние сме обикновени хора, а знаете как действат хората с пари. Много се надявам да се проведе разследване, каза още бащата на пострадалото момченце."

Други от От страната и света

Само в "24 часа" на 25 септември - Интернет е най-бързият път на децата към дрогата и алкохола

Само в "24 часа" на 25 септември четете: За първи път СЗО обяви епидемия от пристрастяване към интернет - води децата по пътя на наркотиците и алкохола Има ли рецепта за оправяне на БДЖ - интервю с

Трикове умно да искате увеличение на заплатата

Не изпускайте момента, в който се правят планове за 2025 г. И не разчитайте шефът сам да се сети за вас "Точният човек" е специален проект на "24 часа" за професионалния успех, растежа в кариерата

Витоша - смарагдът на София, който пази повече растения от Великобритания и Нидерландия

Природният парк е най-старият не само в България, но и на Балканския полуостров.  Природен парк “Витоша” е най-старият не само в България, но и на Балканския полуостров

Кирил Петков: Винаги играем за първо място

Винаги играем за първо място. Това обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, който заедно с Божидар Божанов от "Да, България" и председателя на ДСБ Атанас Атанасов регистрира

Втора вълна успешни кметове вкара Борисов

Втора вълна кметове на ГЕРБ се пускат на парламентарния вот, след като трима техни колеги вече поведоха листи - Димитър Николов в Бургас, Живко Тодоров в Стара Загора и Николай Мелемов в Смолян

>