Адел е с празен за музика "резервоар", но усеща, че ще има дъщеря от спортния агент Рич Пол

19.08.2024 20:33 Павлина Трифонова
Адел планира да си вземе дълга почивка. СНИМКА: РОЙТЕРС
Адел и Рич Пол. СНИМКА: РОЙТЕРС

Певицата потвърди, че се е сгодила и излиза в дълга почивка

Да се върне към нещата, които е правила преди да стане световна звезда, планира Адел. 36-годишната певица ще си вземе дълга почивка от сцената, за да намери по-добър баланс с личния си живот.

“Резервоарът ми е доста празен в момента. Изобщо нямам планове за нова музика. Аз дори не пея вкъщи, което е много странно”, разказа звездата в интервю за германската телевизия ZDF. Тя изнесе няколко концерта в Мюнхен. По време на един от тях направи и неочаквано признание.

Виждайки плакат в публиката, на който пише: “Ще се омъжиш ли за мен?”, певицата спря да пее и каза: “Не мога да го направя, защото вече имам планове да се омъжа, но оценявам предложението, благодаря”. След това показа и пръстен на ръката си, който прилича на годежен. Видео от тази кратка сцена мигновено стана вирусно в социалните мрежи. Тиражираха го и медии по цял свят, тъй като се смята за първо

потвърждение, че се е сгодила за гаджето си Рич Пол

За подобно нещо се шушука повече от година, след като звездата се появи с огромен диамант на безименния си пръст на концерт в Лас Вегас. До този момент обаче нито тя, нито Рич Пол бяха коментирали изисканото бижу като ангажимент един към друг.

Адел срещна американския спортен агент през 2021 г., след като се премести да живее в САЩ. Тя напусна родната Англия след тежък развод с първия си съпруг Саймън Конеки, от когото има син. Официално заяви, че го прави, защото в Америка може да получи по-голяма стойност за парите си. Но според нейни близки всъщност това е било опит за бягство от всички тежести и ограничения, които славата в Лондон ѝ налага.

Адел стана известна още с първия си албум, който пуска на 19-годишна възраст. Всеки следващ неизменно я изстрелваше на върха на музикалните класации, независимо за какво пее в него и как изглежда физически. За кратко време тя успя да се нареди по продажби до легендарни банди като “Бийтълс” и АББА.

И макар всичко да изглеждаше изключително обещаващо за нея, след провала на първия си брак спря да пише музика. Изпадна в депресия и се отдаде на активни спортни тренировки. Свали 45 килограма и след 6-годишна пауза успя да се върне на музикалната сцена с нов албум, който също светкавично стана номер едно. В него тя изпя болката си от раздялата и самотата. Каза, че го е направила, за да се опита да обясни на 11-годишния си син Анджело

защо се е наложило да се раздели с баща му Саймън

Докато го представяше по света, певицата често страдаше от емоционални пропадания. Наложи се да отложи някои концерти, защото не се чувстваше достатъчно уверена да излезе пред публика. Последната ѝ планирана изява е на 22 ноември в Лас Вегас. След нея смята да слезе от сцената.

“Нямам планове за създаване на нова музика. Искам да си взема дълга почивка, както и да се занимавам с други творчески неща за известно време. Липсва ми всичко, което беше, преди да стана популярна, но най-много анонимността. Харесва ми да правя музика, но славата е абсолютно непоносима за мен”, обясни една от най-успешните певици. Преди време тя призна, че всички мъже в живота ѝ преди Пол също са мразели нейната известност.

Затова и се мести да живее в САЩ в опит да намери някакво уединение. Купува няколко луксозни имота, преди да се установи в имението на актьора Силвестър Сталоун в Калифорния. То разполага с огромен парк, сграда с 6 спални и 9 бани, киносалон и фитнес. Адел и Рич Пол плащат за него 58 млн. долара. Освен това му правят грандиозен ремонт, за да го превърнат в свое семейно жилище. Певицата многократно е казвала, че е домошарка и стабилният семеен живот ѝ помага да създава музика. А и смята, че този път е намерила мъжа, с когото иска да изживее живота си и да има поне още едно дете. Даже усещането ѝ е, че ще е момиченце.

“Никога не съм била влюбена по този начин. Аз съм обсебена от него”,

обяснява тя за отношенията си с Рич.

За 43-годишния спортен агент това ще бъде първи брак, макар да е имал няколко сериозни връзки и да е баща на три деца. В интервю той призна, че като млад родител не е можел да направи достатъчно за тях, защото е преследвал кариера, но сега нещата са коренно различни и с нетърпение очаква да бъде “различен баща”.

За момента публични планове за сватба няма, а и едва ли такива ще се появят, тъй като двамата ревностно пазят личния си живот. Даже някои американски медии твърдят, че щастливото събитие вече се е състояло, защото когато по време на комедийно шоу в Лас Вегас водещ пита дали някой от присъстващите скоро е сключвал брак, изненадващо гостуващата Адел се провиква: “Аз”. Това са лични неща, които не са за медиите, коментира пък Рич Пол, след като певицата в интервю го нарече свой съпруг.

Слизането на Адел от музикалната сцена със сигурност ще им помогне да водят по-спокоен съвместен живот, но едва ли милионните фенове на певицата така лесно и бързо ще я забравят. Със сигурност интересът към нея ще продължи, каквото и да реши да прави, защото много хора виждат в нейните песни своите лични житейски истории.

Възможно е звездата да се върне в родната Англия

Британски вестници прогнозираха, че Адел ще се върне в Англия, след като спре с концертите. Повод за публикациите им е пристигането на личната асистентка в Лондон наскоро. Двете са неразделни от години. Затова завръщането в британската столица се възприема като подготовка на почвата за идването и на самата певица.

Според запознати Адел била стресирана от растящата престъпност в САЩ и политическата нестабилност. Смятала, че нещата в Обединеното кралство и Европа са далеч по-стабилни и предвидими, а също и възможностите да прави нещо друго стойностно по-големи, след като в момента няма вдъхновение да продължи да пише музика.

За разлика от други звезди Адел не печели пари от спонсорирано съдържание в своите профили в социалните мрежи, макар да се радва на милиони последователи. Богатството , което се оценява на около 180 млн. долара, е основно от продажбата на албуми и изнасянето на концерти.

Други от Възход и падение

Ново 2 в D2 - Дичо се връща, но и вокалът Радо остава

Бандата ще записва новите си парчета и с двамата D2 отново правят концерти с Дичо, но остава и сегашният вокал на бандата Радостин Василев. Музикантите се събраха на открита сцена в Борисовата

Ето как диджеят се бори срещу чалгата, написа Борислав Цеков и пусна видео от концерт на Андреа

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента

Мелания Тръмп защити предишната си работа като еротичен модел

Бившата първа дама Мелания Тръмп публикува ново видео в социалните медии в сряда, защитавайки предишната си работа като еротичен модел, докато рекламира новата си книга

Маестро, музика! С "Луда за тобом" на Лепа Брена посрещнаха Златан Ибрахимович на "Санремо 2024" (Видео)

Февруари 2024 г. Тече 74-ото издание на престижния фестивал за италианска песен "Санремо". В един момент симфониничният оркестър започва изпълнение в много различни ритми

Жени Иванова - съпруга и майка, наземният капитан на “Неверест”

Важно е да вярваш в мечтите на най-близките си дори когато изглеждат на пръв поглед невъзможни, признава любимата жена на първите, прекосили изцяло с гребна лодка Арктическия океан Когато срещнах

>