Барабанистът Томи Лий призна, че е бил жиголо

19.08.2024 13:42
Томи Лий призна, че е бил жиголо СНИМКА: Екс/@JarrettBellini

Наскоро барабанистът на Motley Crew Томи Лий направи шокиращо признание, а именно, че в младостта си е бил жиголо за богати и възрастни дами. В интервю за подкаста на комика Тео Фон Лий разказва, че е заработвал солидни суми, преди да стане известен именно като ескорт.

За "палавите" навици на рок звездата се знае отдавна. Неслучайно в интернет пространството още се въртят сцени от секс касетата му с бившата му половинка Памела Андерсън.

"В комплекса ни имаше една дама, която бе нещо като съдържателка на публичен дом, наричахме я "Мадам". Тя управляваше целия бизнес и предлагаше на всеки, който хареса, да му плаща, за да излиза с по-възрастни жени. Стоиш с тях, усмихваш се, докато вечеряте, а ако поискат, стигате и до леглото". Музикантът уточни, че е вършил услугите за период около две години, но уточни, че е имало моменти, които никак не са му харесвали.

"Мога да го нарека по куп различни начини, но реално си бях проститутка, предполагам. Мъжки ескорт... каква е разликата, изобщо? Тотална лудост", коментира той. "И да, имаше моменти, в които бях там само за компанията. Пиеш, вечеряш и се забавляваш и всичко е прекрасно. Но понякога тези жени искаха повече и буквално настръхваш, като знаеш какво предстои".

Той обобщи тази част и с признанието, че "когато сексът не ти харесва, той е твърде странно нещо".

 Двамата със звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън бяха женени от 1995 до 1998 г. и имат двама сина. По-късно тя се омъжва още 4 пъти, но и до ден-днешен определя именно рокаджията като "любовта на живота си", пише Vesti.

Други от Възход и падение

Феноменът на моментума прати на Георги Милков първо Алла Пугачова, после Христо Стоичков

Какъв е феноменът на моментума? Доказа го журналистът от “24 часа” Георги Милков, който отново при свое пътуване има невероятна история. Докато се разхожда в Кипър, се снима с Алла Пугачова

30 г. след епизод 1 на "Приятели" сериалът невъзможен - те само ще чатят

Матю Пери почина, какво правят останалите 5-има герои днес Кой не е гледал поне един епизод на “Приятели” - култовия сериал, който разказва за Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Джоуи и Чандлър

Честит рожден ден на Калина Влайкова!

Рожденичка днес е Калина Влайкова, която прави рубриката “Видеозавещание на седмицата”. Калина има богат опит като политически репортер, а и усет за визия и знае как се произвежда качествено

Честит рожден ден на Станимир Въгленов!

Рожден ден днес празнува Станимир Въгленов. Той е взискателният и много прецизен директор на над 51 онлайн канала на медийната група. Най-голямата гордост е сайтът на “24 часа”

Честит рожден ден на Анатолий Попов

Рожден ден днес празнува Анатолий Попов, който знае какви са стъпките за перфектно събитие, но и как да се приготвя вкусно ястие. Анатолий е директор “Маркетинг и събития” на “Медийна група България”

>